|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() υ.γ. να πω και κάτι από την λίγη μου εμπειρία εύχομαι να βοηθήσω ....όσες φορές είχα πρόβλημα(στην αρχή προπαντός απο λάθη μου)οτι φάρμακο αγόραζα απο πετ σοπ ,δεν έσωσα κανενα ψαρι...2 φορες πηρα απο φαρμακειο (amoxil,flagyl) mε βοηθεια απο ποιο έμπειρους (καθοδήγηση) έσωσα και της 2 φορες τον ασθενή μπορεί και ώμος να ήταν σύμπτωση ........ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος θεματος...
Τα φυτα που φαινονται στις φωτο,και τα 2,δεν ειναι υδροβια... Αργα η γρηγορα θα σου σαπισουν! ------------------------------ Οπα τωρα που ειδα καλυτερα...Πλαστικα ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Καμία άλλη συμβουλή παιδιά ; Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το τι να κάνω .
------------------------- @dimis1978 βέβαια πλαστικά είναι ! ------------------------- @rawnerve ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια σου !! Το εκτιμώ πολυ . Θα κοιτάξω τι θα κάνω και θα δώ τι άλλο θα μου πουν ------------------------- Μόλις διάβασα σε αυτο το site πως το πρόβλημα μπορεί να είναι απο τραυματισμό σε μάχη είτε απο το στρες . Έχω παρατηρήσει πως είναι κρυμμένο συνέχεια όπως και τα υπόλοιπα γιατί έχει αναλάβει άλλο ψάρι την κυριαρχία και τα κυνηγάει όλα . Αν είναι αυτο τι μπορώ να κάνω ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιάννης12 : 11-02-12 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα ειναι χτυπημα απο αλλο ψαρι,δυχως νς ειμαι απολυτος,εχει και καποια θολουρα στο ματι?Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ,(άσχετο) αλλά πιο πολύ φυτεμένο μοιάζει παρά νταμαράκι! Πέτρα δεν έχεις? Μπορεί να έμπλεξε σε κανα καβγά ο ψάρης και να έβγαλε το μάτι του. Η μπορεί να χτύπησε πουθενά!
|
|
||||
|
||||
![]()
@kixlidatos ναι έχει μια θολούρα στο ματι . Θα δώ τι θα κάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικες σημερινες φωτογραφιες για δειτε....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να κάνεις μια θεραπεία με Melafix & Pimafix (δεν επηρεάζουν την βιολογία σου).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστη κιχλιδα???? | dm6553 | Malawi | 1 | 21-01-10 10:43 |
Τι κιχλιδα ειναι?? | Nikos! | Malawi | 8 | 17-11-08 13:14 |
γκουραμοκιχλιδα | delta66 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 07-08-08 22:44 |
Σημάδια σε κυχλιδα | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 34 | 19-01-08 14:12 |
προβλημα με κιχλιδα | ksaderfos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 08-10-04 19:28 |