|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν μου ειπατε οτι ειναι τοσο κουραστικο να στηνεις ενυδρειο;;;;Ο θερμοστατης ειναι 50 W.Αρκει για 200 λιτρα;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, πάρε έναν 150-200w
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η διαδικασια μεχρι την ολοκληρωση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φίλε Σάκη από μένα και με γεια το νεοστημένο σου ενυδρείο.
μένω Πάτρα κι εγώ κι άμα επιθυμείς την όποια βοήθεια,συμβουλή,κάνε μου p.m να βρεθούμε κιόλας αν θες,να δω το ενυδρείο σου,να δεις το δικό μου,να πάμε για ένα καφέ βρε αδερφέ ![]() εδώ όλα τα παιδιά θα σε βοηθήσουν στο οποιο πρόβλημά σου,και αν χρειαστείς και μπόλι μπορώ να σου δώσω. σου εύχομαι καλή συνέχεια Γιάννης |
|
||||
|
||||
![]()
Eπανερχομαι μετα απο αρκετο καιρο αδρανειας.Το ενυδρειο καθαριστηκε απο την αλγη κ μαζευτικαν απο παραλια οι πετρες.Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα ομως.Δεν μπορω να καθαρισω το ενυδρειο απο τις γνωστες ασπριλες και τα υπολειματα του νερου.Μου ειπαν για ξυδι και δεν θελωνα δοκιμασω απορυπαντικο και εφημεριδα.Υπαρχει καμια ιδεα η κανενα τρυκ????Μεσα στην βδομαδα θα αγοραστει κ η αμμος γιατι πολυ το καθυστερησαμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ξύδι και ζεστό νεράκι θα καθαρίσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η πατρα εχει παραδοση στα malawi μου φενεται.Ετοιμαζω και εγω ενα οποτε αναμεινατε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαζεις ξυδι το αφηνεις 20 λεπτακια περιπου και μετα καθαριζεις με μια πετσετα με καυτο νερο? Ετσι ειναι το πιο σωστο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα αυτο που κολαει? ![]() ------------------------- Παράθεση:
θα τα καταφερεις,γιατι κουραστηκες τοσο ακομα δεν αρχισες? σε πιασαν οι ζεστες? ![]()
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 29-04-12 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη ευχαριστω για την συμπαρασταση.Ερωτηση,που μπορω να βρω αμμο στην πατρα;Η εχεις καποιο πετ σοπ υποψιν;;; |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ τη μάζεψα από τις Δάφνες (Καστελόκαμπο)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|