|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να ασχοληθεις με τα ψαρια και μετα κοιτας τι θα κανεις με το ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω το παλιό μου 60άρι ενυδρείο σε λειτουργία με φίλτρα και θερμοστάτη, έχω μόνο μέσα σε αυτό 3 apple snail. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως ταπεινή μου γνώμη είναι να αγοράσεις μια άλλη γυάλα να έχεις το κεφάλι συου ήσυχο......
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι θα σε συμβούλευα αν βάλεις νερό για 24 ώρες και δείς ότι δεν έχει διαρροή να μην το φορτώσεις με πολλά κιλά άμμου στο πάτο ή πέτρες γιατί τότε μπορεί ο ραγισμένος πάτος αν και με στρώματα σιλικόνης να ανοίξει απο το βάρος και να σου γεμίσει το σπίτι με νερά!
Μπορείς να βάλεις μόνο την κατασκευή απο φελιζόλ για φόντο και λίγη άμμο για πυθμένα και θα είσαι μια χαρά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα το παω αυριο σε τζαμα να δουμε αν θα μου βάλει πάτο. αλλιως... παπαλα το ενυδριάκι.... |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα το ιδιο σπασιμο με το δικο σου σε 60αρι με κουρμπα κ πηγα σε εναν τζαμα κ μου εκοψε καινουργιο πατο με 4 ευρω,το εβαλα απο μεσα με σιλικονη καταλληλη για ψαρια κ τωρα το ενυδρειο μου δουλευει 3 μηνες χωρις κανενα προβλημα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποιος θα ασχοληεθ εδω στο Ηράκλειο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
Πόσο αλάτι? | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 12-12-11 23:23 |
Πόσο να ταΐζω?? | Zorba_The_Freak | Bettas | 10 | 15-03-09 02:24 |
Πόσο συχνά ανθίσουν? | alati | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-01-09 01:02 |
Πόσο και Πότε?? | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-03-08 20:06 |