|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με μια μικρη εμπειρια,προσυπογραφω σε καθε λεξη του χριστοφορου. ειναι οι ακριβεις οδηγιες για να εχεις οσο καλυτερα γινεται το κουνελακι σου! εχω κι εγω 3 νανους και ενα μεγαλο! καλως ηρθες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως πόσο χωράει το πιατάκι σου. Αν είναι μικρό και χωρά ίσα με μια κουταλια της σούπας, άντε... μπορείς να ξαναβάλεις λίγη. Διαφορετικά, δεν θέλει 2 φορές. Οταν λες ξηρά τροφή εννοεις την κουνελίνη? Επαναλαμβάνω, ότι οι κροκέτες δεν ειναι ό,τι καλλίτερο για τη διατροφή του. Μέχρι να φτάσει 5-6 μηνών, μπορείς να δίνεις χόρτο άφθονο, και λίγη κουνελίνη μια φορά την ημέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω του εδινα μια πολτοποιημενη τροφη.....ειχε ενα περιεργο ονομα
ηταν πιο μαλακη για τα δοντακια του και τρελενοταν γι αυτη και ητανε κοπανιμενο καλαμποκι απ οτι θυμαμαι ηταν πολυ μαλακο και ηταν μια χαρα και τα 2 κουνελια μου που ειχα ετσι τα μεγαλωσα...τι να πω |
|
|||
|
|||
![]()
οταν λεω ξηρα τροφη εννοω μια που πηρα απο το πετ της vitakraft. δεν ξερω,αυτην μου εδωσε.εχει μεσα διαφορα... εσυ efh ποια τροφη λες; που μπορω να την βρω;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos!!!ψυλλοι σε κουνελι!!! | manos_samos | Άλλα ζώα | 14 | 03-01-11 10:46 |
το κουνελι μουυυ :smt049 :smt049 :smt049 | Efh | Άλλα ζώα | 14 | 20-12-10 17:47 |