|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Απο την ιδια φωτοσυλλογη και οι παρακατω... Asplenium nidus ![]() ![]() ![]() ![]() και μια νανα ροδια που την προοριζω για bonsai και μου κανει μικροσκοπικα ρόδια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aλεξανδρε, τι τυπο φλας χρησιμοποεις για macro?
thnx
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως πέρα απο την πλάκα, οι φωτό καλιτεχνικές!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάλι τα βρύα δεν θέλουν να με ξέρουν!! Κατάφερα και τα ξεκλήρισα παντελώς (χωρίς να το θέλω φυσικά....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το sb 600 της nikon, αλλα θα ηθελα το sb 900 που δουλευει και ασυρματα. Αυτη τη στιγμη εχω προβλημα με το καλωδιο συγχρονισμου και αναγκαστικα χρησιμοποιω το 600 πανω στη μηχανη. Το φως ομως βγαινει σκληρο και εφτιαξα εναν διαχυτη diy με χαρτονι και λευκο πλαστικο. Κοβει πολυ φως αλλα κανει καλη διαχυση και οι φωτος βγαινουν αρκετα καλες.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα, αν και υπαρχουν αρκετοι diffusers στο ebay, αμα εχεις φτιαξει δικο σου και σου κανει, καλυτερα.....αν θα παρεις το sb900, κοιτα αν εχει wireless e-ttl μετρηση...δεν ξερω απο nikon να σου πω.....
|
|||
|
|||
![]()
Το sb 900 λειτουργει ως master και μπορει να δουλεψει ασυρματα με την D 60, και ταυτοχρονα να ελεγχει και τα υπολοιπα slave φλας .
![]() Νομιζω το ιδιο μπορει και το νεο sb 700 που βγαινει και πιο φτηνο.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το θαυμα της φυσης | Αλεξανδρος Κοντος | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 27-08-08 14:22 |
τα kribs καη η δυναμη της φυσης... | Πάνος | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 13-02-08 19:02 |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |