|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα. ηθελα να ρωτησω αν μπολιασω την τεταρτη και τα ψαρια τα βαλω την Πεμπτη θα υπαρχει προβλημα? H τα βακτηρια χρειαζοντε αμεσα τροφη για να ζησουν?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι ψάρια θα βάλεις τελικά? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα βαλω malawi τελικα. οποτε αν βαλω το μπολι και για καποιον λογο καθηστερισουν να ερθουν τα ψαρια, απλα να ριξω λιγη τροφη μεσα στο νερο ε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως.
|
|
|||
|
|||
![]()
αγορασα αυτες τις τροφες
http://dl.dropbox.com/u/42952130/Pho...BC.%CE%BC..jpg Επειδη θα βαλω μαζι με τα mbuna και ενα χαρεμακι aulonacara rubin red εχω παραγγηλει και αυτες εδω... SERA GRANUMEAT tropical CICHLID CARNIVORE SMALL PELLET 250ML / 90G Αλλα θελω να ρωτησω, μηπως εκανα λαθος και αυτες ειναι μονο για σαρκοφαγες κιχλιδες? |
|
||||
|
||||
![]()
Kοίτα έκανες λάθος και δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να το διορθώσεις!
Λοιπόν, να ξέρεις ότι mbuna με haps δεν μπαίνουν σε ίδιο ενυδρείο και αν μπουν θέλουν πολλά λίτρα. Επίσης, οι τροφές που παρήγκειλες είναι για σαρκοφάγες κιχλίδες που σημαίνει ότι θα τσιμπάνε και τα φυτοφάγα mbuna με αποτέλεσμα σε μακροχόνια διατροφή έως και θάνατο ψαριού! Τα σαρκοφάγα haps δεν έχουν πρόβλημα με τροφές για φυτοφάγα. Tα φυτοφάγα όμως έχουν πρόβλημα με σαρκοφάγες τροφές! Λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις 2 χαρεμάκια mbuna και να ξεχάσεις τα haps! Φιλικά! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πριν τις αγορασω ρωτησα αν μπορω να βαλω τις aulonacara rubin red μαζι με mbuna και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα αρκει να τρωνε τις σωστες τροφες, γιαυτο παρηγγηλα αυτες παραπανω, αλλα δεν ηξερα πως αν τρωνε απο αυτες οι mbuna θα εχουν προβλημα. Μου ειπαν για αυτην εδω την τροφη η οποια κανει για ολες τις κιχλιδες και μπορω να ταιζω καθημερινα χωρις προβλημα... αλλα δεν ξερω που να την βρω για να την αγορασω... http://www.petco.com/product/112086/...Fish-Food.aspx |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |
3 χρονια Taganika | gangrel | Tanganyika | 9 | 16-01-09 13:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |