|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχα...παντως πολυ ομορφες εικονες σημερα δεν εχει βγει καθολου η μικρη....και δεν μπορω να τη δω καθολου εκει που ειναι....τρελλη κρυψωνα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειραζω το ενυδρειο...αν κ βγαινει και κανει καμια βολτα...Οταν μπουκωνονται καθονται παντα σε κρυψωνα?Τρωνε κανονικα ή οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν κάθονται όλη την ώρα κρυμένες, αλλά βγαίνουν που και που. Πιο πολύ θα βγαίνει όταν φτάσει στις μέρες της και θα περιτρυγιρίζει.
Τροφή γενικώς δεν τρώνε. Αν είναι έμπειρη σε μπουκώματα τότε ίσως να ξέρει πως να φάει αλλά δεν θα φάει ποσότητα. Ίσως ένα φυλαράκι και αυτό στα κλεφτά και όχι συνέχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Και μενει μπουκωμενη για 20 μερες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα. Συνήθως μένει μπουκωμένη απο 18 έως 25 μέρες. Οι δικές μου την πρώτη φορά(μάλλον λόγω απειρίας) τα κράτησαν 16 μέρες(οι 2) και 18(η άλλη). Αλλά σε γενικές γραμμές τόσο τα κρατάνε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kαι η δικια μου σχεδον κανονικα κυκλοφορει...το τραγικο ειναι πως ο πατερας...την ψιλοκυνηγαει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
και σε εμενα οι πατεραδες κανουν σα τρελοι ....και μαλλον θα μπουκωσουν και οι υπολοιπες κυριες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lefterisafrica παρουσιαση trigon 350 malawi | lefterisafrica | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-04-11 10:30 |
πρωτη παρουσιαση Malawi 200λιτρα | johnbaz | Malawi | 28 | 11-02-11 20:33 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |