|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσες να ελλατώσεις τον αριθμό των τετρα στα 15 και να προσθέσεις καποιο είδος κορυντόρας (προτείνω panda, sterbai - τα πρώτα νομίζω πως θεωρούνται λίγο δύσκολα/ευαίσθητα) γύρω στα 8-9 ψαράκια ή να βάλεις ενα κοπαδάκι hatchetfish.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου! Και τα ξύλα πολύ ιδιαίτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
για πες την άποψη σου...μέσα στο ενυδρείο έχουν μπεί 8 black tetra και 6 guppie(δεν θα είναι μόνιμοι κάτοικοι αλλά για λίγες μέρες κάνω τον ξενοδόχο) και θέλω λοιπόν να μάθω αν ταιριάζουν να μπουν ένα ζευγάρι german blue και ένα ζευγάρι clown loach!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκαπυ να φύγουν το συντομότερο...
Τα τετρα μπορείς να τα κάνεις 12-13. Τα german blue που λες, ταιριάζουν πολύ καλα ενα ζευγάρι. Τα loach οχι, γιατί γίνονται τεράστια (40 εκατοστά). Μπορείς να βάλεις ενα ζευγάρι ancistrus cirrhosus.
|
||||
|
||||
![]()
γιώργο από την παλιότερη εμπειρία μου είχα διαπιστώσει ότι ο pleco έτρωγε συνεχώς τις ρίζες απο μοπάνι που είχα και με τα εντερικά του έκανε όλο το βυθό χάλια. Τι ζευγάρι θα μπορούσε να μπεί για να καθαρίζει κάπως τον βυθό χωρίς φυσικά να κάνει όλη την άμμο χάλια από το ανακάτεμα και κάποιο ζευγάρι που να ασχολείται με τις άλγες(με τις πράσινες ιδιαίτερα και όχι τις καφέ) μιάς και το ενυδρείο τρέχει χωρίς co2 αν και δεν έχω μεγάλη φόρτωση φυτών και έχουν μπεί μέσα κάποια ποιό εύκολα είδη! Σε γενικές γραμμές απ ότι κατάλαβες εγω θα λεώ και εσυ θα λές οχι
![]() α)8 black tetra β)7 neon tera γ) 1 ζευγάρι german blue ram δ) 1 ζευγάρι Corydoras aeneus ε) 1 ζευγάρι red tail black shark στ) ίσως στην πορεία λίγες γαριδούλες τέλος ο κάθε ένας μπορεί να πει την άποψη του και να τα χώσει ελεύθερα γιατί απλά δεν παρεξηγώ ![]() ------------------------- ?? ![]()
Για να φτάσεις στο φως, πρέπει όχι να αποφεύγεις το σκοτάδι, αλλά να περνάς από μέσα του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nkmyrtos : 13-02-12 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θες κι'άλλα!
Με τίποτα! Οι υπόλοιπες επιλογές σου καλές είναι! Βάλε αυτά που είπες πιο πάνω! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά Corydoras aeneus μπορώ να τα συνδιάσω και με corydoras panda και sterbai? να μπούν δηλαδή ένα ζευγαρι απο τα τρία αυτά είδη?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουνε αλλα δεν θα κοπαδιάζουν τόσο, που σημαίνει οτι δεν θα νιώθουν τόσο ασφάλεια, που σημαίνει στρεςς, που σημαίνει ασθένεια. Βαλέ 6-7 sterbai που είναι απο τα μιρκόσωμα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όντως ισχυει οτι τρώνε τα ξύλα. Αποτελεί απο τα βασικά συστατικά της διατροφής αρκετών πλεκοειδών.
Για τα τέτρα σου είπα την άποψή μου παραπάνω! Τα ραμιρέζι μια χαρα Τα κορυντόρας, δεν πάνε ζευγάρι, αλλα κοπάδι, 7/8+ Για το red tail black shark, μπορείς να βάλεις, αλλα έχω αντιρρήσεις για 2 λόγους: 1ον θέλει λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο, 2ον ως τώρα έχεις ενα σετ αμαζονιακών ψαριών ενώ αυτός είναι ασιατικό ψάρι. Μια πολύ καλή επιλογή για αλγοφάγους που δεν το σκέφτηκα, είναι οι otocinclus. Μπορείς να διαβάσεις και να επιλέξεις πιο είδος θέλεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |