|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλιά κουκλιά!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο κ ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
απλα καταπληκτικο Θανο!
![]() τωρα για τον φωτογραφο ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου και τελικα επαληθευτικαν! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας κάνω μια ανανέωση...
Το ενυδρείο τρέχει με την ίδια ψαροσύνθεση, γίνανε όμως κάποιες αλλαγές στο στήσιμο, στο φωτισμό και προστέθηκαν και κάποια φυτά.. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Απρίλιο, για να μπει στο διαγωνισμό. Ξαναφτιάχνω τη φόρμα για να είναι κάπως συμμαζεμένα τα στοιχεία: Πληροφορίες Διαστάσεις:60*30*40 (μ*π*υ) Όγκος: 72 λίτρα μικτά Κατηγορία: Βιοτοπικής προσέγγισης Αμαζονίου Φυτά: pistia stratiotes, limnobium laevigatum, σπαθίφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη: 2 F1 Apistogramma Nijsseni (1m+1f), 1 panaque L204 Διακοσμητικά υλικά: λευκή άμμος, ξύλα, ξερά φύλλα (πλατάνου, βελανιδιάς, καρυδιάς), aldercones, καρύδες Φόντο: το πισω και ενα πλαινο τζαμι βαμμενα με μαυρο πλαστικο χρωμα Φωτισμός: 18 wattdiyκρεμαστό φωτιστικό Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα:eheimeccopro 130 Θερμοστάτης: eheim jager 75w Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:6 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αλλαγές νερού:12 λίτρα, 2 φορές τη βδομάδα 100% Α/Ο με προσθήκη DiscusTrace Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αξιωθεί να πάρω τεστάκια για νιτρικά για να δω σε τι επίπεδα κυμαίνονται μετά την εισαγωγή των φυτών.. Πάντως, πλέον τα πίστια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, ενώ το λιμνόμπιουμ αναπτύσσεται μεν, αλλά με πολύ αργούς ρυθμους..πιστεύω ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το σπαθίφυλλο ρουφάει τα νιτρικά.. Επίσης, 2-3 βδομάδες μετά τη φωτογράφηση πρόσθεσα και φτέρη (σαν υδρόφιλο)...πλέον υπάρχουν οι μισές ρίζες από όσες έβαλα στην αρχή αλλά έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν ρίζωμα. Φωτογραφίες:
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η αγριαδα που βγάζει ειναι φοβερή φίλε μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο και τα ψαρια πρεπει να νοιωθουν σαν στο σπιτι τους
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma. | Dimitris77 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 08-09-11 16:06 |
Πλεκο με apistogramma nijsseni-να βαλω; | thab | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 19-02-11 20:57 |
apistogramma ? | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-07 21:53 |
Apistogramma | Γιώργος06 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 28-02-07 16:33 |
που θα βρω apistogramma? | Nassos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 10-08-06 09:34 |