|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως δυσκολευομαι παρα πολυ να βρω ψαρια και στα μαγαζια αλλα και απο αγγελιες.... Απο το λιγο που εψαξα στα μαγαζια εχουν πιο πολυ απο taganika...
Αν τελικα δεν βαλω malawi, αλλα taganika, θα εχω προβλημα με τις πετρες που εχω βαλει ιδη? θα πρεπει να τις βγαλω και να βαλω φυτα? ------------------------- εγραψα μια λιστα με τα ψαρια που μου αρεσουν . Και ειναι Labidochromis Caeruleus 'yellow" Pseudotropheus Acei Pseudotropheus Maingano Cyanoerhabdos saulosi socolofi Demasoni Copadichromis Borleyi Cyanerhabos Maingano Metriaclima greshakei Iodotropheus sprengerae - Rusty Cichlid Cyrtocara moorii Pseudotropheus elongatus mpanga Cynotilapia afra aulonocara rubin red Aulonocara Blue Neon Peacock Απο ολα αυτα θα μπουν 2 η 3 χαρεμακια... πως το βλεπετε, θα καταφερουμε να βρεθει κατι απο ολα αυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ababapanos : 02-02-12 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |
3 χρονια Taganika | gangrel | Tanganyika | 9 | 16-01-09 13:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |