|
|
||||
|
||||
![]()
Eιχα μια ομαδα 5 ατομων για 8 χρονια,δεν εγιναν ποτε 10εκ.Την ημερα το ψαρι ειναι κρυμενο,ελαχιστα εμφανιζεται.Την νυχτα ειναι πιο δραστηριο.
Δεν ειχα ποτε ουτε ιχνος σαλιγκαριου,ποτε!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και να'χει ομως, συγκρινεται η ιχθυοφορτωση με loaches (εστω και μικρα) και με helena? Μιλαμε ειχα πιο πολυ σαλιγγαρι απο χαλικι και δεν υπαρχει ιχνος τωρα. Και μαλιστα χωρις να βαλω χερι να καθαρισω, πιατακια κλπ. Απλα εβαλα μερικα helena και περιμενα λιγο καιρο. Αν βιαζεται κανεις, κανει και τα εξτρα, πιατακια κλπ ΥΓ σε πιο μεγαλες (απο τις μινιμουμ) ομαδες, τα Loaches κινουνται ελευθερα και αφοβα, σαν κοπαδι κανονικο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ενα σαιτ εξειδικευμενο στα loaches (αλλα και πολλα αλλα αξιοπιστα προφιλαδικα) λενε οτι εχει τελικο μεγεθος 10 εκ, θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι τα δικα σου δεν εφτασαν σε αυτο το μεγεθος. Μπορει να ειναι και πιο γρηγορο, γιατι οχι? δεν διαφωνω. Απλα δεν μπορω να διαθεσω 60-80 λιτρα απο το ενυδρειο μου, για 5 ψαρια που δεν ειναι και πρωτη επιλογη μου, δεν τα βλεπω καθολου αφου κρυβονται την ημερα γιατι τα εχω σε μικρο αριθμο ομαδας, οταν μπορω να κανω τη δουλεια μου πολυ πιο ευκολα με μερικα σαλιγκαρακια που τα βρισκεις πανευκολα και πολυ οικονομικα. Αν δεν καταλαβες το πνευμα της διαφωνιας μου. Δεν εχουν πολλοι ενυδρειο που τους περισσευουν 60-80 λιτρα, για πολλους τοσο ειναι ολο τους το ενυδρειο. ![]() Τα Striata κατα τα αλλα ειναι πανεμορφα ψαρια και θα μου αρεσε να εβλεπα ενα (καταλληλο) ενυδρειο με μια ομαδα 10-15 ατομων απο αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω καταλαβα πολυ καλα τι λες και δεν διαφωνω με σενα,απλα προτεινα εναν ακομα,γρηγορο τροπο απαλλαγης απο τα σαλιγκαρια,ενα ψαρι που κρατησα σε 500 λιτρα για πανω απο 8 χρονια και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι αποτελεσματικο.
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι προτεινω να τους ριχνεις που και που κανενα αγγουρακι!
Αμαν ρε παιδια με την απεχθεια των σαλιγκαριων, ποτε δεν την καταλαβα. Η παρουσια τους ειναι παρα πολυ ωφελημη (τρωνε οτι περισσευει, αναδευουν το βυθο και τον καθαριζουν σε βαθος) και δε νομιζω δα να χαλαει το αισθητικο κομματι. Αν θες ντε και καλα να κρατησεις υπο ελεγχο τον πλυθισμο τους μην ταιζεις παρα πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
helena με χίλια!!!!!!!! με 5 helena απαλλάχτηκα εντελώς από πάααααααααρα πολλους λαθρεπιβλατες μέσα σε ένα μήνα χωρίς να κάνω τίποτε άλλο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαθρεπιβατης | gianniwpopi | Σαλιγκάρια | 7 | 09-04-11 02:25 |
Τι ρατσα ειναι ο λαθρεπιβατης? | irongud | Σαλιγκάρια | 13 | 21-01-11 12:51 |