|
|
||||
|
||||
![]()
το κλεισαμε το ενυδρειο...για ψαροσυνθεση η λογικη λεει φροντοζες....οταν ερθει το ενυδρειο θα ανοιξω νεο θεμα για να μου δωσετε τη βοηθεια σας μιας και σκεφτομαι να κανω ιδιοκατασκευη backround και γενικα να μη κανω τα λαθη που εκανα στο προηγουμενο αφρικανικο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα τελικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο,πηρες το μεγαλο?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
το 1,80 πηρα τελικα...700 λιτρα ειναι λογικα..να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια..τη βαση θα μου τη φτιαξει ενας συγγενης μου στα μισα χρηματα της βασης του ενυδρειου..πρεπει να του π ωνα προσεξει κατι ιδιατερα εκτος οτι θα σηκωνει 700κιλα τουλαχιστον?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο στρωσιμο! Απο 1 τονο και πανω πρεπει να ειναι η βαση. Νερο+γυαλι+χαλικι+πετρες...
|
||||
|
||||
![]()
απο τι εξαρταται η αντοχη της βασης?σκεφτηκα οτι αποκλειεται μια κινεζικη βαση να ειναι πιο γερη απο μια κατασκευη απο δικο μου ανθρωπο...ελπιζω δηλαδη..
------------------------- 500πηρα μονο τη γυαλα...σαββατο μου ερχεται το ενυδρειο και θα σας ενημερωσω για τις διαστασεις... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georot1981 : 01-02-12 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
ναι απο ξυλο...θα μιλησω ξανα μαζι του για να δω τι θα μου πει...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω οταν το πειρα ,στην τιμη ηταν και η βαση μαζι.Τελικα το κοντιναν η ειχα λαθος πληροφορια?Και ποσο το πηρες?
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |