|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο για την πατέντα με την τηλεόραση (υπάρχει ειδική ενότητα DIY για να κάνεις μια παρουσίαση), αλλά το ποταμόψαρο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σε ευγνωμονεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αξιζει γτ ηταν ενα αχρηστο πραγμα κ με την καταλληλη ενισχυση κ δουλεια εγινε πολυ καλο |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τηλεόραση ήταν;;; Οπίσθιας προβολής ή καμιά μεγάλη CRT;;; Περιμένουμε την κατασκευή
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρωτη φορα βλεπω ενυδρειο blue sky
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δωσε ολα τα ψαρια οσο πιο συντομα μπορεις για το καλο τους, κι αφου σε ενδιαφερει να ασχοληθεις με το χομπυ αποφασισε ποιο ειδος σου αρεσει ή ποια ειδη (που να ειναι ΣΥΜΒΑΤΑ μεταξυ τους και με τα λιτρα σου) και φτιαξε ενα ομορφο ενυδρειακι κι οχι μια ψαροσουπα.
Παρεποιπτοντως σε 60 λιτρα εγω προσωπικα μονο ενα μονομαχο βαζω (ισως ενδεικνυται και για 3 μικρα γκουραμια αλλα απο τα νανακια που δε μεγαλωνουν) btw η πατεντα με την τηλεοραση μπορω να πω πως μου αρεσει αν ταιριαζει με το χωρο. Δε μπορω να πω το ιδιο και για την εσωτερικη διακοσμηση του ενυδρειου σου αφου ειναι τιγκα στα πλαστικα φυτα και αχρηστα μπιχλιμπιδια... Το φυσικο (φυτεμενο, αμμο ή νταμαρι, δεν εχει σημασια) ειναι προτιμοτερο και απο αποψη καλαισθησιας αλλα και για τα ψαρια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια... ερωτησεις για το νεο μου ενυδρειο... | penelope6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-02-11 16:16 |
καταληλες διαστασης για fish only 250λ | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-01-11 18:52 |
ερωτησεις σχετικα με το στρωσιμο ενυδρειο | safetyzone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-10-10 12:51 |
καινουργιο ενυδρειο-ερωτησεις | exetlaios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-07-07 12:05 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |