|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το φιλτρο σου,ειναι μια χαρα για τα λιγα ψαρακια που εχεις και μπορει να κρατησει βιολογια... Οποτε απλα αυριο κανε αυτα που ειπαμε να δουμε αν εχεις στρωμενο φιλτρο (αν δεις την αμμωνια στα κοκκινα,κανε αμεσα αλλαγη νερου της ταξης του 50- 70% με χρηση αντιχλωριου και ιδια θερμοκρασια με αυτην που τρεχει το ενυδρειο) και μετα συνεχιζουμε ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και γενικα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια !! παλι καλα που μου εκοψε να το ψαξω λιγακι και σας εγραψα!! γιατι αλλιώς ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να μας ευχαριστεις,, ολοι μας περασαμε αυτη την καταστασει που εισαι εσυ τωρα ,απλως παλια δεν υπηρχε το Ιντερντ και ηταν ποιο δυσκολα ,
Τωρα ολα ειναι ποιο ευκολα για ολους μας. Απλως θελει διαβασμα στην αρχη πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
δύστυχος σημερα δεν προλαβα το πετ ανοιχτο...οποτε περιμενω μεχρι αυριοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον και τα αποτελέσματα βγήκαν απο το ενυδρείο μου... τωρα τι σημάνει το κάθε ενα δεν εχω ιδεα...
pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):>14d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):1 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού: οχι ακομα Θερμοκρασία:23 περιμενω σχολια σας !! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί η θερμοκρασία είναι 22-24;;;; Δεν την κρατάει σταθερή ο θερμοστάτης;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με το άθλημα | Butterfly | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 05-02-12 21:25 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |