|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 χρόνια με ενυδρεία και το ονειρό μου είναι ενα τέτοιο ενυδρείο.... εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου φίλε μου... διαβασε... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶μα θες όλα γίνονται... (γενικό είναι αυτό) εγώ άμα φτάσω κοντά σε αυτά θα είμαι ευχαριστημένος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα!αλλα πρακτικα,πολλα απτα "γρασιδια" (και οχι μονο) για ενα τετοιο Look στο ενυδρειο εχουν αυξημενες απαιτησεις σε φωτισμο,λιπανση,co2 κλπ.αυτο δε σημαινει οτι δε γινεται,αλλα θελει διαβασμα και χρονο και ολα τα υπολοιπα.υπαρχουν πολλοι ανθρωποι οπως ο φιλος απο πανω που ειναι πολλα χρονια στο χομπι και δεν τα καταφερνουν ακομα.για πολλους λογους,οχι μονο λογο ελειψης γνωσεων.μπορει τις γνωσεις να τις εχει αλλα λεφτα και χρονο να μην εχει
![]() θελω να πω δεν ειναι αδυνατο να γινει,κανε ενα ψαξιμο εδω μεσα στα φυτεμενα και θα παθεις πλακα τι εχουν φτιαξει ορισμενοι. και βεβαια μπορεις να εχεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο χωρις να το "τραβηξεις" σε τετοιο επιπεδο οπως στις φωτογραφιες που εβαλες ![]() ![]() ![]() εκτος αν εισαι ο επομενος takashi amano της ελλαδας και εισαι γεννημενος για τα ενυδρεια ταλεντο και μας βγαλεις τα ματια εδω με το πρωτο σου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα καλό ενυδρείο (στις απαιτήσεις τις δικές μου), πάντα με την βοήθεια σας...
Σας ευχαριστώ για όλα |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους...
Τις επόμενες ημέρες θα πάρω τελικά το ενυδρείο μου (120lt αποφάσισα) και θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πρέπει να το απολυμάνω μόλις το πάρω από το κατάστημα και έπειτα να ξεκινήσω την διαδικασία του στρωσίματος - φυτέματος? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, καινουριο ειναι.
Ενα ξεπλυμα φτανει. Το γεμιζεις (σε εξωτερικο χωρο αν ειναι δυνατον) για ελεγχο διαρροων και μετα απο 2 μερες το ξεκινας. Καλο ειναι να λειτουργησει για 4-5 μερες, με ενεργο ανθρακα στο φιλτρο, τον οποιο μετα πετας. Υλικα φιλτρου και υλικο βυθου (αναλογα το ειδος υλικου κιολας), πολυ καλο ξεπλυμα.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλως ηρθες στη σελιδα και στο χομπυ.
Οσο περισσοτερα λιτρα διαλεξεις τοσο λιγοτερο θα νοιωθεις πως εκανες λαθος επιλογη μετα απο λιγο καιρο... 120 μη νομιζεις πως ειναι και πολλα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |