|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω corydoras zebra και σκεφτομαι για ramirezi blue german επισης εχω ενα πλεκο ενα σαλιγκαρι κανιβαλο και ενα σαλιγκαρι ζεμπρα
|
|
||||
|
||||
![]()
E τότε πρέπει να το κατεβάσεις.
Υπάρχουν 3 τρόποι: 1 με τύρφη 2 με buffer 3 αντίστρωφη όσμωση |
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι αyτο το buffer?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το buffer είναι υγρό το οποίο το ρίχνεις για να κατεβάσεις το πεχά. Είναι σκεύασμα εμπορίου. Υπάρχουν πολλές μάρκες.
|
|
|||
|
|||
![]()
θα πρεπει να βγαλω τις πετρες η οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα buffer καλύτερα να τα αποφύγεις.
Ποιο τεστ έκανες για να δεις αν είναι ασβεστολιθική; Με το ακουαφόρτε; Αν είναι το μόνο που άλλαξες τότε μάλλον αυτές ευθύνονται. Για σιγουριά μέτρα το pH νερού βρύσης και βάλε τις πέτρες σε ένα κουβά με νερό βρύσης. Μέτρα σε μερικές μέρες (π.χ. εβδομάδα) και αν δεις μεγάλη μεταβολή του pH προς τα πάνω έχεις την απάντησή σου. Δε θα μπορέσεις με καμία ασφαλή μέθοδο να ρίξεις το pH σε σταθερή τιμή αν υπάρχει μέσα κάτι που το ανεβάζει. |
|
|||
|
|||
![]()
με ξυδι εκανα το τεστ
------------------------- ξερει καποιος να μου απαντησει??? σκοπευω να αγορασω ξυλο η ριζα. θα μου ανεβασει PH η οχι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karterhs : 30-01-12 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS!!! Παιδια βοηθεια ανεβασμενο ΝΟ2=3 ΝΟ3=70...τι να κανω...!!! | lans | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-11-10 12:11 |