|
|
||||
|
||||
![]()
Για γρατσουνια του πλαστικου μου φαινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
4 ενυδρεια ειχα,τα δυο μου ραγισαν
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα που ειδα την πρωτη φωτο που εβαλες οταν ανοιξες το θεμα και εκανα μεγενθυση ειδα οτι ειναι δυο μικρες γρατσουνιες στο πλαστικο κομματι πισω απο το τζαμι. αδικα σκας φιλε μου, φαινεται καθαρα οτι προκειται για το πλαστικο. μπορουν να σου πουν και οι υπολοιποι οταν το δουν.
στεισε το ενυδρειο αφοβα, ουτε σιλικονες ουτε τιποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι τελικα οντως να εκανα λαθος.
Μεχρι σημερα τις 3 το μεσημερι το ειχα γεματο και δεν εβγαλε καθολου νερο οποτε αρχισα παλι να το αδειαζω για να του βαλω το φελιζολ για να αρχισω να το στησω, αλλα με την σκουπα βυθου που εχω μπορω και καταφερνω να αδειασω το νερο μεχρι αυτο το σημειο. http://dl.dropbox.com/u/42952130/IMG_0064.JPG Με τι τροπο μπορω να το αδειασω τελειως? Με λιγο νερο μεσα δεν μπορει να μεπι το φελιζολ φανταζομαι ε? |
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν βγαινει απο μπροστα το κομματι της σκουπας που ρουφαει το νερο, παρε ενα κομματι αλφαδολαστιχο γυρω στα 2 μετρα για να κατεβασεις τη σταθμη μεχρι τον πατο. αν θες να στεγνωσεις εντελως το ενυδρειο τα υπολοιπα νερα τα μαζευεις με βιτεξ και πετσετες.
|
|
|||
|
|||
![]()
θα βαλω περτες μεσα που εχουν πολυ βαρος... δεν θα ηταν καλυτερο να βαλω φελιζολ στον πατο για να κατανεμεται καλυτερα και το βαρος? εχω αγορασει ενα κοματι σκληρο φελιζολ 3 cm
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,καλυτερα ειναι να το βαλεις.ακομα καλυτερα θα ητανε να το περναγες με σιλικονη και αμμο απο πανω ωστε αν σκαφτει η αμμος να μη φαινεται μπλε, οπως εκανε ο vag(?) αν θυμαμαι καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
φελιζολ εννοειται οτι θα βαλεις για να κανεις την κατασκευη σου. εχεις βαλει και κατω απο το ενυδρειο φελιζολ? (ειναι απαραιτητο).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|