|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
την ανουμπια βγαλτη απο την αμμο και βαλτη σε κανα βραχο γιατι το πιθανοτερο ειναι να σαπισει.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο! Βλεννα ειναι η λεξη!
θα βγαλω την ανουμπια απο τον πατο οκ. Η Γεωργια που αρχικα ηταν αντιθετη, εχει ξετρελλαθει με την βαλισνερια! Δινει πολυ ομορφη κινηση στο ενυδρειο. μετα θα φτιαξω ενα ενυδρειο 60λ με μουλτις. μετα θα παρω ενα 600ρι και θα το κανω με 2 ειδη τροφεους (εγω αυτο θα εκανα στο 400ρι αν ημουν μονος. καταλαβαινετε) και φυσικα ενα θαλασσινο. και μετα ξυπνησα! ![]() ![]() ![]() ------------------------- και κατι αομα. τωρα που εβαλα τα φυτα να σταθεροποιησω την φωτοπεριοδο? η δε μας πειραζει με τα συγκεκριμενα φυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 29-01-12 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε έναν χρονοδιακόπτη και σταθεροποίησε την..καλό θα τους κάνεις μόνο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναιαιααιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!
Εχω βιολογιαααααααα!!!! καλα το χα δει χθες οτι δεν ηταν εντελως γαλαζιο το τεστ! σημερα νομιζω ειναι ξεκαθαρη η διαφορα! δεν ειναι 0,25 αλλα 0,15 ΝΟ2 εχω σιγουρα! ΓΙΟΥΠΙ! ![]() οριστε και τα πειστηρια! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Aμα κάνεις έτσι τώρα, μόλις βάλεις ψάρια να δω τι θα κάνεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο σε πιστευουμε μην αγχωνεσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, άντε με το καλό να μηδενίσουν τώρα σε μερικές μέρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω νομιζα θα πρεπει να την κραταω σταθερη. Αλλα ισως την αφησω να ελαττωθει και θα την κρατησω σταθερη στα 2 ppm απο τα 4+ που ειναι τωρα. ------------------------- καποιες πετρες εχουν αρχισει να πρασινιζουν ελαχιστα. πολυ λιγο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν ετσι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 29-01-12 στις 23:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |