|
|
||||
|
||||
![]()
παντως σε τοσα λιτρα,απο επιλογες μπολικες.δεν χρειαζεται να βαλεις τα παντα,(κιεγω πλακα κανω παραπανω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δε θελω να βαλω τα παντα, οκ, θελω ενα "γεματο" (δε θελω να γεμισω ψειρες αλλα οχι και 2 ψαρια μονο!!)και ισσοροπημενο ενυδρειο. Και επειδη εκανα πολλες βλακειες με το πρωτο χρυσοψαραδικο μου δε θελω να βιαστω και να κανω τα ιδια. Θα το ψαξω σωστα. Γιαυτο και ελεγα για 3 μεγαλα ψαρια ενα κοπαδακι βυθου και ενα μεσης απο 4-5 ατομα το καθενα.Και τον πλεκο εννοειτε. Νομιζω οτι ειναι εφικτο στα λιτρα μου ετσι δεν ειναι?? Ή μηπως αντι για 3 severum βαλω 2 ζευγαρια? πχ 2 severum και 2 γεωφαγους που μαρεσουν πολυ?? |
|
||||
|
||||
![]()
The Severum should be kept in groups of one male and many females and is compatible with the Featherfin Squeaker - Synodontis euptera, Firemouth Cichlid - Thorichthys meeki, Green Terror - Andinoacara rivulatus, Leopard Pleco L114, Peppermint Pleco L030, Pleco (Common), Salvini Cichlid - Cichlasoma salvini, Sunshine Pleco L014, Texas Cichlid - Herichthys cyanoguttatus, Tinfoil Barb - Barbonymus schwanenfeldii, Convict - Amatitlania nigrofasciata, Oscar - Astronotus ocellatus, Uaru - Uaru amphiacanthoides, Kribensis κτλ
Από ότι λένε θέλει πάνω από ένα θηλυκό. Επίσης πολλοί μιλάνε για ένα κοπάδι από μεγαλούτσικα tetras όπως Phenacogrammus interruptus - Congo Tetra, Gymnocorymbus ternetzi - Black Widow Tetra κ.α. που θα δείχνει πολύ ωραίο αλλά εξαρτάται και από το χαρακτήρα των Severum αν θα συνυπάρξουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς τα σέβερουμ να τα βάλεις σε διάφορους χρωματισμούς για να τα ευχαρηστηθείς και καλύτερα. Πχ να βάλεις ένα gold, ένα green, ένα red spoted και ένα redhead.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
[QUOTE]Μπορείς τα σέβερουμ να τα βάλεις σε διάφορους χρωματισμούς για να τα ευχαρηστηθείς και καλύτερα. Πχ να βάλεις ένα gold, ένα green, ένα red spoted και ένα redhead.[QUOTE] Αυτο θελω να κανω ελπιζω να βρω ευκολα ψαρια!!! Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γουστα ειναι αυτα.οι αφρικανες δε σ'αρεσουν ε?θα βολευε πολυ σε τετοιο ενυδρειο.
malawi μηπως? θα γουσταρα ενα ενυδρειο με ενα καλο γκρουπακι demasoni. δεν ξερω,εμενα μου φαινονται καπως τα λιγα μεγαλα ψαρια μεσα σε ενυδρειο.προτιμω ειτε πολλα μικρα ειτε αρκετα μεσαια για καποιο λογο.υπαρχει κινηση,συμπεριφορες κλπ.ζωη γενικως.αλλιως μου φαινεται πως δε δειχνει το ενυδρειο,ουτε και τα ψαρια του.αναλογα και τα λιτρα βεβαια.με τα μεγαλα ψαρια παντα υπαρχει το θεμα της συμβατοτητας αυξημενο.νομιζω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια με το στρωσιμο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-02-11 16:42 |
βοηθεια για στρωσιμο | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-05-10 17:49 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο | lio2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-05-10 12:11 |
στρωσιμο με αμωνια(βοηθεια!!!) | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 21:00 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |