|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τις βρηκα 5.
Aν ειναι οντως crs ειναι σχεδον τζαμπα! Δεν εχω εμπειρια απο μικρα crs.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα τον παζαρέψω και 3,5 ακριβά μου φαίνονται για γαρίδα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω 40 με τα εξοδα αποστολης 45 για 10 γαριδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι δεν έιναι και λίγα.. Εγω θα τις παζαρεψω ... το μέγιστο 3 ευρω που και πάλι πολλά ειναι, απο την αποψη οτι η μια γαρίδα βγάζει γυρω στα 20-30 μικρα... Γιατι είναι τοσο ακριβες?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ειναι πιο σπανιο ειδος...και πιο ομορφο και ξεχωριστο...
και τα ομορφα και ξεχωριστα τσιμπανε!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν ειναι τιποτα, καπου ειχα διαβασει οτι καποιος ετοιμαζοταν να φερει με 86 ευρω την μια, υψηλου grade ασφαλως.
Αυτο ειναι το χομπυ, ειτε στα νορμαλ του, ειτε στα τραβηγμενα του, αναλογα με την "τρελλα" του καθενος. Η τιμη καθοριζεται απο την ευκολια και τα εξοδα συντηρησης, την ευκολια μεταφορας, και πολλα αλλα που αν υπολογισεις οτι ειναι ευαισθητο ειδος για τον χομπιστα, αλλο τοσο ειναι και για τον εκτροφεα/εμπορο. Το να κρατησεις ιδανικες συνθηκες για αυτα τα πλασματα, ειτε για εκτροφη, ειτε πολυ περισσοτερο για αναπαραγωγη, εχει το κοστος του, που οσο υψηλοτερο grade ειναι, τοσο πιο ευαισθητη και δυσκολη ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζουμε τις αναπαραγωγές ,μετα την μετακόμιση σε μεγαλυτερο τις χάνω πια , με το που ριξεις φαγητό ξεπροβάλουν απο δω και απο κει!!!
![]() ![]() By nicpapa at 2012-02-13 ![]() By nicpapa at 2012-02-13 ![]() By nicpapa at 2012-02-13 ![]() By nicpapa at 2012-02-13 ![]() By nicpapa at 2012-02-13 Παρτε και μια γευση απο πράσινο ![]() ![]() By nicpapa at 2012-02-13 |
|
||||
|
||||
![]()
πως εφτιαξες αυτο το ενυδρειο??
με σιλικονη το κολλησες? και γιατι δεν το γεμιζεις μεχρι πανω? φοβασαι για να μην ανοιξει? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ακριβώς ενυδρειο ειναι κουτια απο plexy glass, τα ειχα βρεί στο ταχυδρομιο και δεν τα θέλανε!
![]() Ναι αν το γεμίσω δεν θα αντέξει, και πλάγια εχει τρυπες.. στην μέση περίπου , δεν ειναι κολλημενα με σιλικόνη αλλα τα plexy glass ειναι λιωμένα και κολημένα στην ακρη . οι διαστασεις τους ειναι μια χαρά για τις γαρίδες , ειναι 40*50*50 και το νερο το έχω στο 25 cm οποτε ειναι περίπου 50 λιτρα. Ειναι προχειρα εκει μιας και δεν θέλω να μπώ σε εξοδα για αγορες ενυδρείων.. |
|
||||
|
||||
![]()
αχα...
μια χαρα τοτε αφου ειναι και 50 λιτρα εισαι οκ.. νομιζα οτι ηταν πολυ λιγοτερο.... βγαλε και μια πιο μακρινη φοτο να δουμε και τα φωτα και ολοκληρα τα ενυδρεια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
γαριδαδικο 25 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 18-09-11 15:50 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
Το γαριδαδικο μου με moss! | fotis_k | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 06-11-10 11:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |