|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποια φάση θα κρύβεται έως ότου φτάσει στις μέρες της τις οποίες θα βγαίνει και θα σκαλίζει. Αν είναι η πρώτη της φορά μπορεί να μην τα κρατήσει κανονικά αλλά να τα βγάλει λίγες μερες νωρίτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το αρχείο μου... Iodotropheus sprengerae σε 25C κρατάει τα μικρά 25 με 27 μέρες, αφού προέρχεται από τα δικά μου ψαράκια κάπου εκεί να περιμένεις. Δημιούργησε όμως και άλλες κριψώνες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες ...το ενυδρειο το εχω στους 27 βαθμους C.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος το νερό να είναι τόσο ζεστό... οι 25C είναι ότι πρέπει, μην σου πω 24C τώρα το χειμώνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks .....σημερα την εριξα 26 και αυριο 25 ..!!!! εβαλα ακομα μια μεγαλη πετρα και διαφορες μικρες για κρυψωνες....μηπως θα ηταν καλυτερα οταν θα πλησιαζουν οι μερες να την βαλω καπου χωρια ? σε μια πολυ μεγαλη γυαλα δυστυχως οι εποχες που ειχα 3 ενυδρεια περασαν
![]() η να κανω και αλλες κρυψωνες και να την αφησω ησυχη...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δώστους αρκετές κρυψώνες και άσε την φύση να κάνει την δουλειά της..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είναι η πρώτη της φορά και τα ψάρια σου νεαρά, μπορείς να την αφίσεις μέσα στο ενυδρείο... και από τα μωρά ότι τα καταφέρει τα καταφέρει. Έτσι δεν θα στρεσαριστεί η κοπελια. Την επόμενη φορά που θα μπουκωθεί μπορείς να την μεταφέρεις τις τελευταίες μέρες σε ενυδρείο γεννήστρα.
|
||||
|
||||
![]()
απο σημερα το μεγαλυτερο απο τα 5 λαμπιδο μου ειναι λιγο παραμπουκωμενο και ουτε εφαγε .....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
28η μερα η λαμπιδο μου στο τελος θα γεννησω εγω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άμα στα κράτησε τόσο πολύ πάρε ρούχα για 6μηνών μωρό και πάνω!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως να ξέρεις το ότι τα κράτησε τόσο πολύ να ξέρεις ότι σημαίνει κάποιους λόγους όπως: 1)Έχει καλό βάρος και τα κρατάει μέχρι να μην μπορεί άλλο, 2)Το στόμα της αντέχει κι'άλλο οπότε δεν την πειράζει να μεγαλώσουν μέσα στο στόμα της. 3)Ίσως να είναι και πιο έμπειρη, δηλαδή αν έχει κάνει και άλλες γέννες να ξέρει να την χειριστεί καλύτερα!! Πάντως να ξέρεις ότι θα βγουν μεγαλύτερα ψαράκια και αυτό είναι καλό για αυτά, αλλά κακό για την μαμά διότι πιέζεται περισσότερο!! Βάλε καμια φωτό ρε συ την μαμά!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60318
ειναι στο προτελευταιο ποστ πρωτη φωτο....ειναι μεγαλο ψαρι 10+ λογικα αυτες τις μερες την περιμενω ...τα εχω ενα χρονο περιπου ηταν ολα μικρα εγω τα μεγαλωσα μου τα ειχε στειλει ο χρηστος απο ιωαννινα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα ειχες δικαιο σημερα 24η μερα και αναμενω .......... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως την βλέπεις την θηλικιά? 'Εχει ξεψαρώσει και κάνει βόλτες? Το στόμα της έχει φουσκώσει όσο ποτέ και έχει σκουρίνει-μαυρίσει(μέσα)?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα καπακια και ο λαιμος ειναι φουλ και οταν ερχεται κοντα μου στο τζαμι βλεπω μεσα στο στομα της μαυρα να κουνιουνται.....η ιδοτροφεους μαμα ποτε δε θαλαμωσε κανει συνεχεια βολτες ... οι λαμπιδομανες ειναι οι κρυψουλιαρες αλλα και αυτες βγαινουν οταν πλησιαζω κοντα.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι έτοιμη τότε!! Όπου να'ναι σήμερα άυριο μεθαύριο θα δεις μικράκια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|