|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω δεν ξερω
![]() οποτε θελω συμβουλες ....σημερα ειναι η δευτερη η τριτη μερα ποσες ακομα θα περιμενω? η κυρια δε τρωει να υποθεσω ετσι πρεπει? κανω σα μωρο λες και δε ξαναειχα ενυδρειο ![]() ![]() εβαλα μερικα βοτσαλα ακομα γυρω απο τα μεγαλα ετσι ωστε να φτιαξω φωλιτσες για την επιβιωση των μικρων πανο μετα απο αυτο τα αρσενικα 2 θυληκα 3
|
||||
|
||||
![]()
Η κυρία σου θα αφήσει τα μωρά της στις 3 εβδομάδες περίπου (μέχρι τότε δεν θα τρώει -εκτός απο κανένα μικρό φυλλαράκι)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ......το κυριαρχο τα εχει παρει σβαρνα ολα
![]() ενω ειναι ηρεμες κιχλιδες ο "ορεξατος" εχει γινει επιθετικος η μπουκωμενη κυκλοφορει κανονικα θα θαλαμωσει σε καποια φαση?
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάποια φάση θα κρύβεται έως ότου φτάσει στις μέρες της τις οποίες θα βγαίνει και θα σκαλίζει. Αν είναι η πρώτη της φορά μπορεί να μην τα κρατήσει κανονικά αλλά να τα βγάλει λίγες μερες νωρίτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το αρχείο μου... Iodotropheus sprengerae σε 25C κρατάει τα μικρά 25 με 27 μέρες, αφού προέρχεται από τα δικά μου ψαράκια κάπου εκεί να περιμένεις. Δημιούργησε όμως και άλλες κριψώνες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες ...το ενυδρειο το εχω στους 27 βαθμους C.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος το νερό να είναι τόσο ζεστό... οι 25C είναι ότι πρέπει, μην σου πω 24C τώρα το χειμώνα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα ειχες δικαιο σημερα 24η μερα και αναμενω .......... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως την βλέπεις την θηλικιά? 'Εχει ξεψαρώσει και κάνει βόλτες? Το στόμα της έχει φουσκώσει όσο ποτέ και έχει σκουρίνει-μαυρίσει(μέσα)?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|