|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρείο, να το χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ψαρακια δωσε χρονο προσαρμογης και δουλεψε το εσωτερικο .....τα ψαρια παντα θα τρομαζουν αν καποιος τρεχει διπλα στο ενυδρειο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο ! με γυναικεία πινελιά
Πολύ καλοί και σε άριστη κατάσταση φαίνονται οι δίσκοι και πανέμορφοι Καλή αρχή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ..οντως,οι δισκοι ειναι σε αριστη κατασταση..φτου φτου ετση να μεινουνε..κανω οτι μπορω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ μου αρεσε το ενυδρειο σου ΙΝΑ και τα ψαρια φανταστικα αλλα αυτα τα
marlboro whit face ειναι ,,,,,,,,,,,, φτου φτου,αρε θα με κανετε ολη σας στην συναντησει να βαλω και εγω Δισκους,μονο εγω εχω κιχλιδες στην παρεα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ενοει οτι της κυριακες που πινουμε το καφεδακι μας..ολοι μας εχουμε δισκοενυδρεια..ενο ο πανος εχει κιχλιδες.(ειναι ο μονος στην παρεα)
πανουλι..κανε εσυ μεγαλο ενυδρειο(απο τοσα πολα που εχεις -κανενα δεν κανει για δισκους)-και εγω σου αγοραζω 1 ιδιο δισκακι! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |