|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις καπάκι κάτι πρόχειρο και καλό θα ήταν ένα κομμάτι φελιζόλ απο πάνω. Δεν μαζεύει υγρασία ούτε επιτρέπει άλματα απο πηδηχτά ψαράκια. Πάντως αν θες να ανεβάσεις στάθμη βάλε κάτι απο πάνω διότι τα χρυσόψαρα κάνουν άλματα(εμένα είχε πηδήξει και είχε κολήσει στο πάτωμα ολόκληρη τη νύχτα πίσω απο την βιβλιοθήκη μέχρι να το βρώ το πρωί. Ευτυχώς είχε ζήσει!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλει "φελιζολ" πως θα φωτιζετε το ενυδρειο????
Επισης τα τυπου fancy οπως αυτα του κοριτσιου δεν ειναι δα και οι καλυτεροι αλτες...Το αντιθετο ισως με τετοιες κοιλιες,οι καλυτεροι ξάπλες!
|
|||
|
|||
![]()
Άρα ανεβάζω την στάθμη. Ευχαριστώ κ για της ιδέες Θα προμηθευτώ το συντομότερο μια δύο ξύλοπετρες (αριστερά) ίσως για λίγο παραπάνω ντεκόρ. την ανούμπια θέλω να την βγάλω άπο εκείνη την πέτρα ειναι τελείως άκυρη αλλα δε ξέρω πού να την βάλω ,σε τι ξύλο ?? Δε θέλω ολόκληρη ρίζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο είναι και το μαύρο χαλίκι δείχνει super
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Ραφαελα ωραιο το ενυδρειο σου ,,βαλε και ενα καπακι οπως σου ειπαν τα παιδια,,.
Θελεις ξυλοπετρες η ενα ξυλο να σου δωσο???? να βαλεις μεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα πολυ μου αρεσε το ενυδρειο σου!!
αν και δεν με ενδιαφερει τοσο το εικαστικο μερος,ειναι πανεμορφο!!! οσο για το καπακι,συνηθως πηδανε τα common ή συγκεκριμενα αν το ψαρι ειναι σε γυαλα! τα συγκεκριμενα τα εχω σε ανοιχτο (και γεματο) ενυδρειο κανενα 10μηνο και δεν ειχα προβλημα! χωρις αυτο να ειναι κανονας βεβαια!παντως ο συγκεκριμενος τυπος ψαριου δεν επιτρεπει και πολλα αλματα!! την ανουμπια δεν την πειραζουνε φυσικα! ευχομαι καλη συνεχεια!!
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια κρυου νερου? | panos78 | Χρυσόψαρα | 2 | 22-11-07 21:38 |
60lt Κρυου νερου | pepe72 | Χρυσόψαρα | 4 | 21-05-07 20:01 |
ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-04-07 22:54 |
ενυδρειο κρυου νερου | Mariel | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 28 | 02-01-07 20:33 |
ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΥΤΑ | AFRIKANOFILOS | Χρυσόψαρα | 2 | 02-07-04 16:24 |