|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το στησιμο και μια χαρα το μαυρο χαλικακι.
Τα φυτα δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα αντεξουν απο τις ορεξεις των ψαρηδων. Τωρα... Καλυτερα να ανεβασεις την σταθμη του νερου γιατι χανεις πολλα λιτρα τοσο χαμηλα που την εχεις. Επισης μπορεις να μειωσεις λιγακι το υψος του χαλικιου(να αφαιρεσεις δηλαδη) διοτι εχεις φυτα που δεν χρειαζονται τοσο βαθος,και να κερδισεις και απο εκει λιτρα. Το φιλτρο που βλεπω (sicce micron) ειναι πολυ μικρο για τον ογκο του ενυδρειου. Καλη συνεχεια.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους κ για τα καλα σας λόγια κ για της συμβουλες. Φοβάμαι να ανεβάσω την στάθμη μην βρω κανένα στο πάτωμα. Θα βρω κάτι να βάλω άπο πάνω κ θα ανεβάσω την στάθμη. Τον θερμοστατη δεν τον χρησιμοποιείω απλά τον έχω εκεί στις επόμενες μέρες θα τον βγάλω κ αυτόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις καπάκι κάτι πρόχειρο και καλό θα ήταν ένα κομμάτι φελιζόλ απο πάνω. Δεν μαζεύει υγρασία ούτε επιτρέπει άλματα απο πηδηχτά ψαράκια. Πάντως αν θες να ανεβάσεις στάθμη βάλε κάτι απο πάνω διότι τα χρυσόψαρα κάνουν άλματα(εμένα είχε πηδήξει και είχε κολήσει στο πάτωμα ολόκληρη τη νύχτα πίσω απο την βιβλιοθήκη μέχρι να το βρώ το πρωί. Ευτυχώς είχε ζήσει!)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλει "φελιζολ" πως θα φωτιζετε το ενυδρειο????
Επισης τα τυπου fancy οπως αυτα του κοριτσιου δεν ειναι δα και οι καλυτεροι αλτες...Το αντιθετο ισως με τετοιες κοιλιες,οι καλυτεροι ξάπλες!
|
|||
|
|||
![]()
Άρα ανεβάζω την στάθμη. Ευχαριστώ κ για της ιδέες Θα προμηθευτώ το συντομότερο μια δύο ξύλοπετρες (αριστερά) ίσως για λίγο παραπάνω ντεκόρ. την ανούμπια θέλω να την βγάλω άπο εκείνη την πέτρα ειναι τελείως άκυρη αλλα δε ξέρω πού να την βάλω ,σε τι ξύλο ?? Δε θέλω ολόκληρη ρίζα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο είναι και το μαύρο χαλίκι δείχνει super
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Ραφαελα ωραιο το ενυδρειο σου ,,βαλε και ενα καπακι οπως σου ειπαν τα παιδια,,.
Θελεις ξυλοπετρες η ενα ξυλο να σου δωσο???? να βαλεις μεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα τζαμάκι είναι ιδανικό. Θα παρεις ενα κομμάτι 3 χιλιοστών και θα ζητησεις να σου κόψει μια γωνία ωστε να γίνεται να βγούνε τα καλώδια. Επίσης θα του ζητήσεις να σου τρίψει τις ακρες με γυαλόχαρτο ωστε να μην είναι επικίνδυνο.
Το κοψιμο προτείνω η πλευρές να είναι 6*6 εκατοστα, ή οπως σου κάθετε καλά στο μάτι. Για το άλλο, για το φωτιστικό, δες αν μπορεί να το βγάλει ο τζαμας. Αν δεν είναι κανενας ασχετος θα μπορει. ![]() Υ.Γ. τοσο νωχελικά που είναι τα ψαράκια δεν πιστευω οτι μπορουν να πηδήξουν ευκολα έξω! Δεν είναι και πολύ "αεροδυναμικα" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελει καπακι η καλυτερη λυση ειναι το πλεξιγκλας.
Ελαφρυ,δεν σπαει,κοβεται ευκολα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαρια κρυου νερου? | panos78 | Χρυσόψαρα | 2 | 22-11-07 21:38 |
60lt Κρυου νερου | pepe72 | Χρυσόψαρα | 4 | 21-05-07 20:01 |
ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-04-07 22:54 |
ενυδρειο κρυου νερου | Mariel | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 28 | 02-01-07 20:33 |
ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΦΥΤΑ | AFRIKANOFILOS | Χρυσόψαρα | 2 | 02-07-04 16:24 |