|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι λίγο πως έχεις στήσει τις πέτρες στην δεξιά μερία. Φαίνεται σαν να γέρνει προς τα μπρος η στοίβα.
|
||||
|
||||
![]()
κωστα καλα θυμασαι. δεν της αρεσουν αυτες που ανεβαινουν στην επιφανεια και κανουν σαν φυκια πανω στην επιφανεια. τωρα δεν ξερω αν καταλαβες.
ρε παιδια ειπα να κανω και το τεστ για νιτρικα ετσι για πλακα και μου βρηκε 5ppm! ειναι δυνατον να εχω νιτρικα χωρις να εχουν ξεκολλησει τα νιτρωδη απο το 0 ουτε λιγο? για να μην μπερδευομαι κιολας ΝΟ2 = NITRATE = νιτρωδη ΝΟ3 = NITRITE = νιτρικα Σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
Για μέτρα λίγο και το νερό της βρύσης σου να δεις αν έχει νιτρικά.
|
||||
|
||||
![]()
Της βρύσης το έχεις μετρήσει να δεις αν έχει ήδη από μόνο του;
|
|
||||
|
||||
![]()
να μετρησω
------------------------- μετρησα απο τη βρυση = 0 μετρησα παλι απο το ενυδρειο = 5 σημερα εβαλα φυτα. παιζει ρολο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 25-01-12 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!!!!!το ενυδρειο εστρωσε σε 10 μερες.
![]() ![]() Νικο δεν μπορω να καταλαβω πως συμβαινει αυτο.για να δουμε τι θα πουν και οι πιο εμπειροι. για τις βαλισνεριες μπορεις να τις κλαδευεις ετσι ωστε να μην γυριζουν στην επιφανεια αφου δεν αρεσουν στο ετερον υμησι. |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παιδια βιολογια δεν εχουμε ακομα αλλα εχουμε φωτο.
μπηκαν και μια γιγαντεα και 2 μικρες ανουμπιουλες ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us επισης νομιζω οτι εχει αρχισει και δημιουργειται ενα ειδος αλγης να το πω? Βασικα το βλεπω μονο στην πετρα της φωτογραφιας. ειναι σαν βαμβακακι που εχει κολλησει στην πετρα. επισης το βλεπω σε 2-3 σημεια πανω στην αμμο. δεν μου πολυ αρεσει και αγχωνομαι λιγο. τι αλγη ειναι αυτη? ξερει κανεις? κοιταξτε προσεκτικα ακριβως στο κεντρο της φωτο. ![]() Uploaded with ImageShack.us ειμαι 12κατη μερα. η αμμωνια στο ενυδρειο μου ειναι 4,κατι ψιλα ppm δεν βαζω αλλη. εχω σταματησει. θα ξαναβαλω μονο αν την δω να πευτει. καπου υπαρχει ενα ωραιο θεμα με τα ειδη της αλγης και πως αντιμετωπιζονται αλλα δεν μπορω να το βρω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Νικο.οσο παει και ομορφαινει περισσοτερο.ευχομαι μονο να μην ασχοληθουν τα ψαρια μαζι τους γιατι θα γινουν μεζες
![]() στην τελευταια φωτο η ανουμπια ειναι χωμενη στν αμμο? αμμωνια μην βαζεις αλλο γιατι θα αργησει να στρωσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |