|
#1
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να σου την αλλαξουν ουτε μια στο εκατομμυριο!!!θα σου πουν να την καθαριζεις πιο συχνα!
αν υπαρχει δυνατοτητα παρε ενα εξωτερικο φιλτρο να το δουλευεις παραλληλα, αλλιως τι να σου πω! η φτερωτη δεν ειναι τιποτα δυσκολο να την ανοιξεις ρε συ!βγαλε το ασπρο το πλαστικο, και ακριβως απο κατω απο την αντλια ειναι η φτερωτη!την τραβας και την καθαριζεις με αφθονο νερακι απο την βρυση!ριξε και ενα καθαρισμα εκει στην αντλια που καθεται η φτερωτη και εισαι ετοιμος!!! ![]() ![]()
__________________
![]() ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τεσπα θα δοκιμάσω αυτό με τον καθαρισμό και είδομεν |
#3
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά για να σας ενημερώσω τί έγινε με αυτό το θέμα, κατά την αλλαγή νερού που έκανα πριν λίγες μέρες, μετά μεγάλου φόβου για να μην πάρω την αντλία "στα χέρια", την άνοιξα και καθάρισα τη φτερωτή. Όντως στο σημείο που μπαίνει μέσα στην αντλία (όχι στις έλικες) είχε πιάσει αρκετή γλίτσα.
Όταν τέλειωσα με τις αλλαγές και την έβαλα ξανά στη πρίζα πήρε με τη μία χωρίς να χρειαστεί να τη χτυπήσω ή να βάλω-βγάλω τη πρίζα όπως πρίν. Ελπίζω να έφταιγε αυτό και να μην είναι τυχαίο ότι πήρε τώρα με τη πρώτη. Πάντως τώρα κατάλαβα πόσο χρήσιμο είναι να υπάρχει και μία spare και ας μη χρειαστεί ποτέ. |
#4
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ετσι μπραβο! να καθαριζουμε και καμμια φτερωτη!!! ![]() οποτε βλεπεις χαμηλη ροη ριχνε κανα βλεφαρο οχι μονο στην αντλια και τη φτερωτη αλλα και στα υλικα του φιλτρου γιατι αν εχει πολλη μπιχλα ζοριζεται η αντλια και την παιζει!!! εμενα παντως την αλλαξε το waterinn και ολα οκ!!! ![]()
__________________
![]() ![]() |
#5
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τα τσέκαρα επι τη ευκαιρία και τα σφουγγάρια αλλά ήταν οκ. Η δικιά σου είχε πρόβλημα και στην άλλαξαν? Στην άλλαξαν αμέσως? |
#6
|
||||
|
||||
![]()
η δικια μου καηκε!αφου η πισω μερια που ειναι λεια ειχε σκασει και ηταν φουσκωμενη!!!
σαββατο μου χαλασε, δευτερα-τριτη την εστειλα αθηνα, και μου στειλαν την καινουργια την επομενη δευτερα-τριτη!!! περιπου μια βδομαδα δηλαδη!!! ![]() τα μεταφορικα ηταν λιγο λαμπα(13.50¤ νομιζω) αλλα τελος παντων!!! αφου γλυτωσα το 56αρι(¤) ουτε του παππα!!!
__________________
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντλία juwel πρόβλημα | j.p. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 03-10-11 12:18 |
πρόβλημα με φωτιστικό juwel | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-12-10 21:18 |
Θόρυβο από την Αντλία | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-01-10 05:14 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |