|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
προνυμφη ενος ειδος λιβελουλας.κανει κακο στα ψαρια γιατι τρωει το γονο, ψαξε στο ενυδρειο σου γιατι λογικα θα υπαρχουν και αλλα τετοια.
στο δικο μου ενυδρειο ειχα γυρω στις 15 προνυμφες (χωρις ψαρια) και δεν τις πειραξα, ωσπου ενα πρωι βρηκα το σαλονι γεματο λιβελουλες. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ειχα δει καποτε στο γαριδαδικο μου αυτη την προνυμφη!!
την εβγαλα κατευθειαν! μα καλα απο που στο καλο εμφανιζονται???!!! δεν ειναι σπανιο? |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να ήρθε με κάποιο φυτό. Τρέφονται με γόνο ψαριού, οπότε όποιος έχει μικρά ψαράκια προσοχή... Μπορεί να πειράξει και μεγαλύτερα ψάρια.
Θα ψάξω το ενυδρείο και για άλλα. Αφαίρεση κατευθείαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιο ειδος νυμφης Λιβελουλης - Dragonfly
http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonfly Παράθεση:
-------------------------
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 25-01-12 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχε χάρη να κάνει τίποτα τέτοιο στον δικό μου γόνο! Θα γίνει Έκρηξη! Ακούς εκεί.... να τρώει ψαράκια!! Και δεν της το είχα!
|
|
|||
|
|||
![]()
στη δικη σου περιπτωση Ioanna bar το ειδος στο τριτο βιντεακι ειναι αυτο που βρηκες στο ενυδρειο σου.δεν νομιζω να πειραξει το μονομαχο σου αλλα καλυτερα με το που δεις καποιο κατευθειαν εξω.συνηθως κρυβονται κατω απο τα φυλλα των φυτων.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό? | yiannossavva | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 16 | 20-07-10 14:29 |
Τι είναι αυτά; | almost | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 11 | 05-04-10 10:40 |
τι είναι αυτό? | Tannis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 28-12-09 19:00 |
Τι είναι αυτά? | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-11-09 01:21 |
Τι είναι αυτά; | freediver | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 19-03-09 21:25 |