|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα θα βοηθουσε να ειχαμε μια μετρηση no3 αλλα τεσπα, για να λες πως τριβεται το πιο πιθανο ειναι καποιο παρασσιτο.
Αν εχεις καραντινα το απομονωνεις και του κανεις μια θεραπεια με αλατακι (λιγο τσιμπιμενη δοση, αλλα οχι πολυ βαρυα ... 3 γρ ανα λιτρο ειναι οκ) και προοληπτικα κανε μια θεραπεια melafix σε ολοκληρο το ενυδρειο (εκει δεν παει αλατι) |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου σευχαριστω πολυ μονο που δεν ξερω καν τι ειναι αυτα που μου λες...no3 δεν εχω καθολου
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχεις τεστ θες να πεις οχι οτι ενος χρονου ενυδρειο δεν εχει no3
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βασικα εχεις δικιο μπερδευτικα εχει αλλα λιγα(10) no2 δεν εχει καθολου παντος...εκανα τωρα μια μετρηση με stiks tetra δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τα συμπτωματα δειχνουν για dropsy.Kανε μια αναζητηση στο google να μαθεις περισσοτερα και να το επιβεβαιωσεις μεσα απο τις φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
Τα λέπια του είναι ανασηκωμένα; Κάτι σαν κουκουνάρα δηλαδή;
Αν ναι κατά 99% είναι dropsy. Έχασα δύο colisa lalia έτσι. Ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρείς πολλά για την αντιμετώπιση της ασθένειας αυτής. Δύσκολη η θεραπέια της. Εγώ είχα κάνει θεραπεία με flagyl (είναι φάρμακο για γυναικολογικά) χωρίς αποτέλεσμα. Βεβαιώσου πρώτα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και κάνε διάγνωση της ασθένειας με την βοήθεια των συφορουμιτών αλλά και από το διαδύκτιο.
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι dropsy ειναι δυσκολο, αλλα ρε παιδια δε βλεπω κανενα τρελο φουσκωμα στις φωτογραφιες... Στο dropsy η κοιλια των ψαριων γινεται σα μπαλονι. Φυσικα δεν αποκλειεται να ειναι στο ξεκινημα, αλλα τα συμπτωματα παραπεμπουν κ σε παρασσιτα...
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια παρατηρισα οτι δεν εχει ανασηκωμενα λεπια ειναι κανονικα...τα ματια του ειναι μισοκλειστα και σαν να ασπρισε λιγο σαν να εχει χασει το χρωμα του...ρωτησα και σε πετ σοπ και μ ειπε αυτο με το αλατι και πηρα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με γκουραμι | TolisT | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 10 | 18-04-10 23:11 |
γκουραμι | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 28-01-10 12:32 |
γκουραμι | GENITORAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-09-09 21:58 |
Προβλημα με γκουραμι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-05-08 18:05 |
γκουραμι | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-04-08 06:42 |