|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() *Εσυ βεβαια με τα φυτα που εχεις δεν το χρειαζεται.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετοιμαζε το 50λιτρο σιγα σιγα εσυ να δεις ενα iwagumi που θα βγαλουμε ![]() Παράθεση:
![]() Για diy co2 το σκεφτομαι γιατι για να δουλεψει διαβασα οτι θελει καλη θερμοκρασια το δωματιο και το δικο μου δεν εχει καλοριφερ,μονο κλιματιστικο και φοβαμαι μην εχει συχνες διακοπες το co2 με αποτελεσμα αυξομειωση του ph κτλ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω το μισολιτρο μπουκαλι το εχω μεσα σε μια κανατα με νερο πισω απο το ενυδρειο κ εναν θερμοστατη μικρο ρυθμισμενο στους 25 ![]() ![]() Ετοιμαζω κ εγω κατι παρομοιο αυτον τον καιρο....περιμενω να βουλιαξουν τα ξυλα... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Psytrancer : 24-01-12 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστο αυτο με τον θερμοστατη δεν το ειχα σκεφτει ![]() Εσενα ποσο καιρο σου κραταει το μιγμα και σε τι λιτρα το εχεις? Καλη επιτυχια με αυτο που ετοιμαζεις ![]() Εμενα το ξυλο μετα απο το βρασιμο που του εκανα αρκετη ωρα εκατσε μονο του χωρις πετρα απο πανω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tzane : 24-01-12 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το μειγμα κραταει αναλογα την δοσολογια (μαγεια κ ζαχαρη). ΠΧ:
Σε μπουκαλι 2 λιτρων με 3 ποτηρια ζαχαρη κ 1 κουταλακι του γλυκου(κοφτο)μαγεια το μειγμα θα κρατησει περισσοτερο(μεχρι 3 βδομαδες λενε-εγω ακομα δεν εχω ασφαλη συμπερασματα να σου πω) αλλα δεν θα ειναι τοσο 'δυνατο' οσο αν εβαζα πχ ενα κουταλακι του γλυκου για καθε ποτηρι.οπου το μειγμα θα διαρκουσε λιγοτερο μιας κ η μαγεια θα καταναλωσει την ζαχαρη ποιο γρηγορα.*** Πρεπει να πειραματιστεις λιγο για να βρεις 'την χρυση τομη' μιας κ η καθε μαγεια εχει διαφορετικα αποτελεσματα αν δεν κανω λαθος. Το καθε ειδος ξυλου εχει διαφορετικη πυκνοτητα αρα χρειαζεται κ τον αναλογο καιρο για να βουλιαξει... ![]() *** Προσοχη: Το μειγμα σε μικρα ενυδρεια (50-60 λιτρων) μπορει να αποβει μοιραιο αν η δοσολογια σε μαγεια κ ζαχαρη 'ξεφυγει'! Εγω σαν 'οριο' εχω-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΣΩΣΤΟ 100%- το ενα ΚΟΦΤΟ κουταλακι μαγεια ανα καθε ποτηρι ζαχαρι(ποτηρι του νερου-[0.25λ αν δεν κανω λαθος])Υπαρχουν πολλα θεματα στην κατηγορια diy που μπορεις να διαβασεις περι αυτου κ να σχηματισεις γνωμη μονος σου αναλογα με τις απαιτησεις σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως..Λεω να το δοκιμασω και βλεπω στην πορεια πως θα παει!
Ευχαριστω για τις συμβουλες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο εκ πρωτης οψεως, αλλα για να παραμεινει ωραιο, θα πρεπει να σκεφτεις πως θα φτανει το φως στα φυτα που το εχουν αναγκη και ειναι στη σκια των αλλων. (εκτος των ανουμπιας που ετσι κι αλλιως θελουν σκια)
Ελπιζω επισης να μη αποδειχτει πολυ δυνατο το φιλτρο (380 L/h) για το μονομαχο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano cube | gianelos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 01-10-10 21:50 |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |