|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εγω δεν θα σου πω τιποτα αφου ξερεις τις αδυναμιες του εν λογο ενυδρειου και θελω να πιστευω οτι στο αμμεσο μελλον θα φτιαξεις το θεμα του χωρου
![]() απο την αλλη το ακουασπεις ειναι ακριβως του γουστου μου,μου αρεσει παρα πολυ... προσωπικα θα περιμενω την παρουσιασει του και των υπολοιπων ενυδρειων σου και αν κρινω απο αυτο το ακουασπεις τα αλλα θα ειναι το ιδιο σουπερ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελος παντον θα δω τη θα κανω στο μελλον προς το παρον τα μικρα ειναι μια χαρα. Οταν τελειωσω θα ανεβασω φωτο και απο τα αλλα. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τις Φεγγαροπετρες απο που τις προμηθευτικες ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Της πηρα απο το λεροει μερλιν Θεσσαλονικη οταν εφεραν της μπαλετες και πηρα αυτες που ηθελα.
Σημερα πηγα στην Παγγαια και ειχε και εκει φεγγαροπετρες και μικρες και μεγαλες. Εχουμε ενα παιδι που δουλευη στο λεροει μερλιν το νικναιμ του ειναι σεραφινο . Αυτος με πηρε τηλ οταν εφεραν της πετρες και πηγα και τις πηρα γιατι ειναι θεμα ωρων να μηνουν η μικρες πετρες. Απο που εισαι φιλος??? |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστηχως δεν εχει Λεροει μερλιν εδω που ειμαι, ειμαι απο κερκυρα
|
|
||||
|
||||
![]()
περειμενω γεννα μερα με την μερα ενα ψαρακι ειναι μπουκομενο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως να τα δεχτείς!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το μικρο 60λτ Malawi | ινα | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 23-10-11 17:34 |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |