|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι το κρεματστό. Ενα μικρό resun. Αυτό που πήρες πρέπει να ήταν. Έχει διάφανο spraybar;
Για την ροή το έβαλες με το ματσουκάκι που ρουφάει αέρα ή με το spraybar; Πάντως θα μειωθεί η ροή του με το μπούκωμα των υλικών.
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα. Το εχω βαλει και δουλευει μονο με το σφουγγαρι του. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το δικο σου μιας και εμενα μου ειχε μονο το ματσουκακι οπως λες που ρουφαει αερα. Εγω περιμενα οτι θα ειχε και κατι ακομα ωστε να μπορω να το βαλω για παραδειγμα να ριχνει σε καποιο τζαμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το Resun Magi-200 ή το Resun Mini (?). Αν είναι το Magi και δεν έχει το σωλήνα που φαίνεται εδώ, να το πας πίσω, γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο! Κανονικά εχει και το κοντό που μπορείς να βάλεις σωληνάκι για να ρουφάει αέρα και γωνίες με ενα μακρύ σωληνάκι με τρύπες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχ!
Οχι δεν εχει τιποτα. Θα μπορουσα να κανω κατι αλλο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικο φιλτρο | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-11-11 16:35 |
εσωτερικο φιλτρο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-03-08 18:38 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |