|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς όρισες στη παρέα μας
![]() Έχεις πολλά να διαβάσεις που θα σε κάνουν να τραβάς τα μαλλιά σου. Αλλά όπως σου είπε και ο Γιώργος Κ όταν ξεκινούσες εσύ δεν είχες πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες. Τέλος αν και έχουν αραιώσει η μαζώξεις μας εδώ στο Ηράκλειο ελπίζω στην επόμενη να μας επισκεφτείς και εσύ |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου, μη το παιρνεις κατακαρδα το λαθος ξεκινημα, εγω οταν ξεκινησα ειχα σε μια βλακεια 12 λιτρων 7 χρυσοψαρα, ενα "γλυφτη", δυο γατοψαρα κι ενα κλοουν οπως μου συστησε ο πετσοπας... Συγκεκριμενα μου ειχε πει "αυτο το ενυδρειο κανει για μεχρι 7 χρυσοψαρα, οχι παραπανω, γιατι θες κι ενα γλυφτη για τα τζαμια, δυο γατοψαρα για να καθαριζουν το βυθο κι ενα κλοουν για να τρωει τα σαλιγκαρια"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: Άσε που τα λίτρα σου ήταν απαγορευτικά! (Στην αρχή όλοι το ίδιο λάθος κάναμε) |
|
|||
|
|||
![]()
που να δεις εμενα αρχαριο! καταφερε ο πετσοπας να μου πουλησει απο ολα τα τροπικα που ειχε απο 2 ψαρια απο το καθε ειδος, λεγοντας μου οτι πρεπει να ειναι σε ζευγαρια για να μη στεναχωριουνται και ψοφανε και οσο πιο πολλα ειδη τοσο το καλυτερο για τη δημιουργια οικοσυστηματος. φανταστειτε τι εγινε μεσα στο 50λιτρο που ειχα. ευτυχως ηταν μικρο το μαγαζι και εχε λιγες ποικιλιες, περιπου 20 ειδη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για να φαντασου να ειχε την ποικιλια που εχει για παραδειγμα η αβυσσος!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην παρέα του Forum με προβλήματα : Άλατα, Άλγη | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 20:34 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |