|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
dudes καμια αλλη αποψη......
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υπόστρωμα που πήρες,είναι πόλυ καλό.Το έχω στο 240αρι μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Από πάνω,μπορείς να βάλεις χαλίκι 4mm διαμέτρου και έτσι δεν πρόκειτε να ανακατευτεί με το υπόστρωμα(έχω βάλει μάυρο χαλίκι και ειμαι και οπτικά ευχαριστημένος).Σύνολο θα πρέπει να φτάσεις γύρω στα 6-10 εκατοστά(υπόστρωμα + χαλίκι).Καλό θα είναι να τρυπάς το υπόστρωμα που και που,για να αερίζεται.
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα αν βαλει γατοψαρα και ραμ οπως λεει?με 4mm δε θαναι θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο,δεν ειχα διαβασει για τα ψαρια.Ομως,οπως και να εχει,το συγκεκριμμενο υποστρωμα θα εχει θεμα με χαλικι μικροτερο απο 3 χιλιοστα.Αν θελει να βαλει τα συγκεκριμμενα ψαρια,καλο θα ειναι να μην βαλει το υποστρωμα και να βαλει μονο αμμο με ταμπλετες για λιπανση .Ολα αυτα βεβαια αποτελουν προσωπικη αποψη.
|
||||
|
||||
![]()
εχω ηδη στεισει ενα μονομαχοενυδρειακι
οπου εχω βαλει 2 κιλα υποστρωμα και 4 χαλικακι και δεν εχω προβλημα οποτε ετσι λεω να κανω και στο μεγαλο......... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσοτητα λιπασματος και χαλικιου | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-12-11 11:57 |
ποσοτητα χαλικιου | dimis_george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-01-10 16:20 |
CO2 ποσοτητα και διαχυση... | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 09-01-09 09:13 |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΙΚΙΟΥ ? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 11-04-07 14:33 |
ποσοτητα CO2 | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-07-05 23:38 |