|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν το πειρα ηταν ποιο ψυλο,τωρα που πηγε ενας φιλος και το ειδε,μου ειπε οτι ειναι κατα 5 ποντους κοντιτερο
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
οσο αφορα τη φιλτρανση πιστευω δε θα εχω προβλημα με τα 2 φιλτρα που εχω..σχετικα με τη διακοσμηση σκεφτομαι να κανω κατι σε ιδιοκατασκευη...ιδωμεν...ελπιζω αυτες τις μερες νατο κλεισω για να αρχισω να ονειρευομαι το στησιμο...αληθεια φροντοζες μπορω να βρω στο εμποριο?και μεχρι ποσα εκατοστα γινεται ενα ενηλικο αρσενικο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν γνώριζα ότι το κάνανε πλέον 60!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
πιο φιλτρο να διαλεξω για ενυδρειο 260 λιτρα | petraras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-05-11 03:14 |
Τι να διαλεξω για υποστρωμα? | Troll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 22-01-11 12:50 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
Ποιο απο τα δυο βιβλια να διαλεξω ?? | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 08-03-05 08:18 |