|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά φορά η ρημάδα η αφηρημάδα... Συγγνώμη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχεις κανένα φιλαράκι εκεί κοντά σου που να έχει όσμωση και να σου δώσει 100-120 λιτράκια να κάνεις τη δουλειά σου;
Για Reefάκι το πας Μπέτη; Πάρε κι ένα οργανάκι TDS είναι φτηνό αλλά βασικό για να ξέρεις τι νερό βάζεις στο ενυδρείο σου. Για Α/Ο από water-waves θα αγοράσεις. Τα pet-shop τις έχουν ακριβά.
|
|||
|
|||
![]()
WATER WAVES?στη κηφισια ειναι αυτο?αυτο το οργανακι π μου λες τι κανει??δυστηχως δεν εχω κανενα φιλαρακι π να ασχολειται με ενυδρεια και δε μπορω να βρω..δεν υπαρχει αλλη λυση ε?
![]() ------------------------- α ξεχασα για light reffaki το παω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΠΕΤΥ : 23-01-12 στις 15:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οπωσδηποτε απο α.ο νερό κανε υπομονη γυρω στα 50-80 ευρω θα βρεις κ θα ναι κ πολυ καλη.ειναι πολυ βασικό εγω στο πρωτο μου ειχα χρησιμοποιησει απιονισμενο νερό απο σουπερ μαρκετ
οταν πηρα α.ο απο μαγαζι 4 σταδιων αλλα κ 3 καλη ειναι ειδα ενα αλλο ενυδρειο αλγη ελαχιστοποιηθηκε πιο σταθερες τιμες γενικα καμμια σχεση |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα σε πετ σοπ μ πανε 220 ευρω κ μ φανηκε πολυ ακριβο γτ πηρα κ ολα ταλλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι on line μαγαζί.
Δες εδώ για λεπτομέρειες www.waterwaves.gr Ρώτησε τους για το TDS να σου εξηγήσουν.
|
|