Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠαναγιώτηςCR7
Αν έχεις την δυνατότητα και την ικανότητα, λύστο(αν το επιτρέπει) και δες αν κάποια επαφή ή κάποιο καλώδιο έρχεται σε επαφή με το νερό.
Αν το έβαζες σε μεγαλύτερο ενυδρείο ούτε καν που θα το καταλάβαινες διότι το ρεύμα θα απλωνόταν καλύτερα και δεν θα υπήρχε μεγαλη συγκέντρωση όπως υπάρχει στα 10 λίτρα
|
Ώρες ώρες είστε πραγματικά απολαυστικοί χαχαχαχα χωρίς ίχνος διάθεσης αντιπαράθεσης φίλε μου αλλά πραγματικά είναι πολύ αστείο να φανταστείς το ρεύμα ν' απλώνεται σαν σεντόνι να πω, σαν σύννεφο σαν κάτι τέλος πάντων. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν και προ πάντων μη βγάζετε συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλειά μας, ελαφρά τη καρδία.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum
Αυτό συμβαίνει κάθε φορά; Αμα βγάλεις το φιλτρο απο την πριζα τι γίνεται;
Εμενα οταν με χτύπησαν λιγοτερα βατ απο μετασχηματιστή λαμπας Τ8 πετάχτηκα ενα μετρο πίσω.
Κάνε αυτό με το δοκιμαστικό κατσαβίδι ή αν έχεις ενα πολύμετρο μετρα την τάση της πηγής (V) - ενυδρείου.
|
Και που θα βάλει τους ακροδέκτες πατριώτη για να κλείσει κύκλωμα????? και τι θα μετρήσει εναλλασσόμενο ή συνεχές και σε τι κλίμακα?????
Αν απλά βουτήξει και τους δυο ακροδέκτες στο νερό ακόμα κι αν υπάρχει διαρροή δεν θα μετρήσει τπτ.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24
Δεν εχει θερμοστατη ακομα το ενυδρειο.
Εχω βγαλει εδω και 25 λεπτα το φιλτρο, φοραω και τη μαλλινη ζακετα μου  και δεν με εχει χτυπησει κατι. Μαλλον απο το φιλτρο θα ηταν.
|
Αν είχες διαρροή από το φίλτρο θα έπρεπε να σε "χτυπάει" το ρέμα
κάθε φορά που θα ερχόσουνα σε επαφή με το νερό, οπότε και δεν μιλάμε για στατικό ηλεκτρισμό αλλά για κάτι άλλο. Δοκίμασε ν' αλλάξεις μπρίζα παροχής μήπως έχεις πρόβλημα γείωσης στη συγκεκριμένη μπρίζα.