|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω γυρω στα 30+ κιλα μιας και οταν ηταν να κανω ενα 60 λιτρο λεγαμε για 9 κιλα, στο δικο μου που ειχα πριν λιγο καιρο το 52 λιτρο ειχα 8 και για ενα 160λιτρο που εφτιαξε ενας φιλος, εβαλε 25 κιλα.
Τωρα βεβαια ειναι και το τι θες να κανεις. Αν για παραδειγμα εγω ηθελα σε ενα ενυδρειο σαν το δικο σου να το φυτεψω αλλα να ειχε πιο πολλα (ή ολα τα) φυτα απο τη μια μερια, τοτε θα εβαζα πολυ υποστρωμα στη μερια που θα ηθελα να φυτεψω και οσο πηγαινα προς την αλλη μερια θα λιγοστευε με αποτελεσμα να χρειαζομουν ισως και λιγοτερο απο 30 κιλα. Δες και εδω. |
|
||||
|
||||
![]()
Απ οτι εχω διαβασει 1λιτ το πολλαπλασιαζεις με 1,67 μεχρι 2 (αναλογα την κοκομετρια) για αντιστοιχια σε κιλα. μηκος επι πλατος επι υψος (υποστρωματος). Tetra plant 11,6 κιλα και 36 κιλα χαλαζικο χαλικι 1-3 mm. Rio300
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να βαλω 20 κιλα υποστρωμα
και 40 χαλικακι συνολο 60 τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Για 6 ποντους περιπου 45 κιλα.
|
||||
|
||||
![]()
ας σου πει και κανεις αλλος γνωμη αλλα σαν πολλα μου φαινονται 60 κιλα.θα βαλεις δυσκολα φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δν ξερω
αλλα θα βαλω εχινοδορους μος δν ξερω.......... αλλα εχω 20 κιλα υποστρωμα ηδη λεω μην παει χαμενο.......... |
|
||||
|
||||
![]()
απο ψαρια τι θα βαλεις?ρωταω μηπως καποιο ειδος που σκεφτεσαι να βαλεις θελει ψιλη αμμο και οχι χαλικι.οποτε ξεχνας το υποστρωμα τοτε.τουλαχιστον εγω δε θα εβαζα.βασικα εγω δε θα εβαζα γενικως υποστρωμα αλλα τεσπα.περι ορεξεος κολοκυθοπιτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
χαλικακι εχω λεπτοκοκκο χαλαζιακο
τωρα γαι ψαρια μαλλον κοπαδοψαρα η κανενα ρεμ η καναδυο σκαλαρια και γατοψαρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσοτητα λιπασματος και χαλικιου | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 03-12-11 11:57 |
ποσοτητα χαλικιου | dimis_george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 31-01-10 16:20 |
CO2 ποσοτητα και διαχυση... | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 09-01-09 09:13 |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΙΚΙΟΥ ? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 11-04-07 14:33 |
ποσοτητα CO2 | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-07-05 23:38 |