|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι'όμως έχω δεί!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μη μου πεις σε σπιτι δεν το βλεπω ζωηρο εκτος αν εζησε καμμια βδομαδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι σε σπίτι! Σε ενυδρείο γύρω στα 300 λίτρα με καμια 50ρια πέστροφες μεγάλες σε μια ταβέρνα! Πάντως δεν τις είχε για φαί. Για ομορφιά τις είχε!
|
|
||||
|
||||
![]()
...για τηγανι τις ειχε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην είσαι απόλυτος φίλε μου
μπορεί να ήταν για σχάρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σαν να προσπαθω να σε πεισω οτι .... λεφτα υπαρχουν ![]() ΥΓ ....και 50 μεγαλες .... σε 300 λιτρα .... για ομορφια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ο σολομός μπορεί να μπει σε ενυδρείο.
Αντε να καταφέρεις να προσομοιάσεις την ζωή του! ![]() Αν το πάμε έτσι βέβαια μπορούμε να γράψουμε ολόκληρο κατεβατό από ψάρια,όπως οι καρχαρίες,οι φάλαινες ακόμα και πλάσματα όπως αυτά της αβύσσου. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια σε 96λ ενυδρείο; | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 05-06-10 10:18 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Λάμπες και θέσεις που μπαίνουν | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-03-07 00:28 |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |
Με ποια σειρά μπαίνουν τα υλικά; | akis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-08-05 10:43 |