|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλες φορές δεν φαίνεται!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O άνθρακας καλό είναι να μπαίνει στην αρχή,όταν γεμίσει με νερό το ενυδρείο, και αφού 'κάνει τη δουλειά του', αρχίζει το στρώσιμο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αν έβαζα κάτι (θα περίμενα αρχικά) θα ήταν μια καλή τούφα filter wool, δεν ξέρω αν ο άνθρακας μπορεί να συγκρατήσει αυτό το μέγεθος σωματιδίων (δεν ξέρω λέω δεν είμαι και σίγουρος!). Μπορεί να είχες εκτός της σκόνης πάντως και κανένα bacterial bloom που δεν είναι και ασυνήθιστο στο ξεκίνημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
H δουλειά του άνθρακα δεν είναι να κρατάει σωματίδια αλλά διάφορα χημικά που μπορεί να βγουν στο νερό από ότι διακοσμητικό έχουμε βάλει εμείς μέσα.
Η πρώτη σύσταση ενός φίλτρου σε καινούργιο ενυδρείο είναι ο συνδυασμός χημικής και μηχανικής φίλτρανσης. Σφουγγάρια,άνθρακας και βαμβάκι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μην βάλεις κανένα σκεύασμα για την θολούρα..
Θα ξεθολώσει..μην αγχώνεσαι!Καλό θα ήταν όπως είπε ο φίλος πιο πάνω να βάλεις στα φίλτρα σου filterwool και να το αλλάζεις συχνά τώρα στην αρχή.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα. filterwool ειναι το βαμβακι που μπαινει τελευταιο πριν την εξοδο του φιλτρου? Εχω και στα 2 φιλτρα απο τετοιο. εχω και αρκετο παραπανω για να το αλλαξω 3-4 φορες
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτό είναι. Δεν χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε φορά, μπορείς να το πλένεις καλα με νερό βρυσης και να το ξαναχρησιμοποιείς. Πάντως το προϊόν που σου λέω βοηθάει. Βέβαια μέχρι αυριο μπορεί να κάτσει απο μόνη της η θολούρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό λογικά θα θέλει αλλαγή συχνά τώρα που είναι θολό το νερό.. Επίσης,για μένα,μην έχεις μόνιμα και στα 2 σου φίλτρα filterwool γιατί στουμπώνει εύκολα και θέλει αλλαγή!Οπότε μην έχεις και στα 2 φίλτρα και χρειάζονται και τα 2 συχνό καθάρισμα..βάλε μόνο στο εσωτερικό! Τώρα που είναι αρχή μέχρι να ξεθολώσει άσε και στα 2.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |