|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
100 λιτρα ειναι το ενυδρειο που τα εχω.Αφου ειχες μπορεις να μου προτεινεις τι φυτα να τους βαλω μεσα?κατι σε ευκολο(δλδ οχι co2 ).Τωρα δεν εχω φυτα και μου αρεσει το ενυδρειο οπωσ το εχω στεισει.Τωρα αν τα ινδιανακια θελουν φυτα,εγω θα τους τα προσφερω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μια φωτο με το υπαρχον στησιμο θα βοηθησει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια....λοιπον ακου να δεις...α) βαζεις μαυρο χαρτονακι για φοντο πισω...θα δειξει πολυ ωραια...β) η πετρα που ειναι στην αριστερη πλευρα ''οριζοντια" (η ανοιχτοχρωμη που ακουμπαει πανω στις αλλες) ισως την εβαλες για να βουλιαξει η ριζα..προσωπικα δεν μου καθεται καλα στο ματι..καλυτερα βγαλτη..ή σπαστη σε 2-3 μικροτερα κομματια ή μην την βαζεις καθολου....απο φυτα σου προτεινω echinodorus (οποια ειδη θες ..καλυτερα ομως να βαλλεις τα ιδια για να δειχνει πιο ωραιο οπτικα ,και με προσοχη γιατι μερικα ειδη μεγαλωνουν παρα πολυ)...vallisneria επισης στην δεξια γωνια ενα μικρο δασακι...επισης..μπορεις να βαλλεις καποια cryptocoryne (wendtii ας πουμε), marimo balls(algae) ,anubias nana και γιατι οχι να δεσεις moss πανω στα ξυλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστω Τασο για τις συμβουλες σου για τα φυτα.Το φοντο το ειχα και γω στο μυαλο μου.Οσο αφορα τη πετρα δεν μπορει να βγει οπως σωστα υπεθεσες αλλα να σου πω την αληθεια αδικειται στη φωτο και δεν θα προβω σε καποια αλλαγη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη | kostasbaf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 14-07-09 17:15 |
Καθε ποτε πρεπει να ταιζουμε τις γαριδουλες μας | kalomoiris | Γαρίδες | 6 | 21-12-08 21:38 |
Τροφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-11-07 18:21 |
τροφη | stefapat | Malawi | 15 | 01-10-07 01:34 |
Diy Τροφη??? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 03-03-06 15:14 |