|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σωστός δεν το σκεφτικά....
θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τiς tetra το υπόστρωμα? όσο για λίπασμα σκέφτομαι να πάρω όλη την σειρά τις flourite.. |
|
||||
|
||||
![]()
Και βέβαια μπορείς να το χρησιμοποιήσεις .Απλα μην ξεχάσεις να βάλεις από πάνω χαλίκι και να μην ανακατέβεις πολύ τον βυθό γιατι θα βγουν τα θρεπτικά συστατικά στο νερό και μετα θα έχεις άλγες .
Τι φυτά σκέφτεσαι να βάλεις ;;
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω αποφασήσει ακόμα στο τί ακριβώς .
ένα κομμάτι του ενιδρίου θέλω να έχει γρασίδι θα μου άρεσε θα μου άρεζε να έξω για φόντο moss και να έβαζα στις ρίζες από μια anubia. σίγουρα θα μπουν και μερικά στο κέντρο ανάμεσα στις πέτρες αλλά δεν έξω αποφασίση ακόμα... θα μπορούσα να βάλω δίσκους για ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα λίτρα είναι το ενυδρείο ;;
Πολλά φυτά όμως δεν αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες με τους δίσκους
|
|||
|
|||
![]()
150*50*50 είναι μπορείς να μου πεις τη λάμπα να βάλω και τη υπόστρωμα να προτιμήσω και τη φυτά να βάλω γιανα αντέξουν τους δίσκους..
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι δισκοι ειναι αλλο κεφαλαιο και πρεπει να το ψαξεις πολυ ... Γενικα ενα φυτεμενο δεν ειναι ενα καλο "σπιτι" για τους δισκους!! Αν σε ενδιαφερουν οι δισκοι θα πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα σε αυτους ...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
APORIA GIA GENNISTRA | Geovai | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-09-10 12:27 |
Aporia! | litsa | Ζωοτόκα | 1 | 29-06-10 20:05 |
aporia me provolea <<mh>> 250 watt | fishlova | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-01-08 21:20 |