|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες. Φυτα απο που παραγγειλες;
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες στο χώρο μας. Εδώ πραγματικά βρείς πληροφορίες, οδηγούς στησίματος για διάφορα ενυδρεία, θα δείς φωτογραφίες άλλων και θα πάρεις ιδέες, θα ρωτήσεις και θα προτείνεις. Καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς όρισες στη παρέα μας
![]() Έχεις πολλά να διαβάσεις που θα σε κάνουν να τραβάς τα μαλλιά σου. Αλλά όπως σου είπε και ο Γιώργος Κ όταν ξεκινούσες εσύ δεν είχες πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες. Τέλος αν και έχουν αραιώσει η μαζώξεις μας εδώ στο Ηράκλειο ελπίζω στην επόμενη να μας επισκεφτείς και εσύ |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου, μη το παιρνεις κατακαρδα το λαθος ξεκινημα, εγω οταν ξεκινησα ειχα σε μια βλακεια 12 λιτρων 7 χρυσοψαρα, ενα "γλυφτη", δυο γατοψαρα κι ενα κλοουν οπως μου συστησε ο πετσοπας... Συγκεκριμενα μου ειχε πει "αυτο το ενυδρειο κανει για μεχρι 7 χρυσοψαρα, οχι παραπανω, γιατι θες κι ενα γλυφτη για τα τζαμια, δυο γατοψαρα για να καθαριζουν το βυθο κι ενα κλοουν για να τρωει τα σαλιγκαρια"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: ¶σε που τα λίτρα σου ήταν απαγορευτικά! (Στην αρχή όλοι το ίδιο λάθος κάναμε) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην παρέα του Forum με προβλήματα : ¶λατα, ¶λγη | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 20:34 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |