|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλυ μς τέτρα δεν μπαίνουν μεταξύ τους όπως είχες και παλαιότερα όπως είπες μόλυ με σκαλάρια και χρυσόψαρα.
Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα υπομνήματα, και θα μάθεις τα πάντα.http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490 Και ότι απορία έχεις ρώτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες. Φυτα απο που παραγγειλες;
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες στο χώρο μας. Εδώ πραγματικά βρείς πληροφορίες, οδηγούς στησίματος για διάφορα ενυδρεία, θα δείς φωτογραφίες άλλων και θα πάρεις ιδέες, θα ρωτήσεις και θα προτείνεις. Καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς όρισες στη παρέα μας
![]() Έχεις πολλά να διαβάσεις που θα σε κάνουν να τραβάς τα μαλλιά σου. Αλλά όπως σου είπε και ο Γιώργος Κ όταν ξεκινούσες εσύ δεν είχες πρόσβαση σε τόσες πληροφορίες. Τέλος αν και έχουν αραιώσει η μαζώξεις μας εδώ στο Ηράκλειο ελπίζω στην επόμενη να μας επισκεφτείς και εσύ |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου, μη το παιρνεις κατακαρδα το λαθος ξεκινημα, εγω οταν ξεκινησα ειχα σε μια βλακεια 12 λιτρων 7 χρυσοψαρα, ενα "γλυφτη", δυο γατοψαρα κι ενα κλοουν οπως μου συστησε ο πετσοπας... Συγκεκριμενα μου ειχε πει "αυτο το ενυδρειο κανει για μεχρι 7 χρυσοψαρα, οχι παραπανω, γιατι θες κι ενα γλυφτη για τα τζαμια, δυο γατοψαρα για να καθαριζουν το βυθο κι ενα κλοουν για να τρωει τα σαλιγκαρια"
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην παρέα του Forum με προβλήματα : ¶λατα, ¶λγη | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 20:34 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |