|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ας ξεκινήσει με 100 ευρώ και στη συνέχεια βλέπουμε πόσα θα χρειαστεί
![]() Τεστ για τις υπόλοιπες ενδείξεις δε χρειάζεται? μόνο αλατότητα μετρά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τον τρόπο που αναφέρω,σχεδόν,έχω κρατήσει το reef μου εδώ και 1 χρόνο περίπου!Τα λέω από προσωπική εμπειρία.. |
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις να κανεις κατι οικονομικο....το στηνεις οικονομικα. π.χ.δε θα βαλεις δυσκολα κοραλια....
στο δικο μου νανο εχω μονο μανιταρια, buttons και star-polyps..(για τις ανεμωνες δε λεω γιατι δε τις προτεινω σε αλλον ![]() εννοειται οτι αν θελεις σε ενα νανο σκληρα κοραλια κυνηγας τη μεγαλυτερη προκληση...αλλα μπορεις να αρκεστεις σε κατι απλουστερο...και επισης πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτα, έχω δώσει του κόσμου τα λεφτα για το μεγάλο, θα πάω σε οικονομική λύση. Από test έχω για αμμωνία, no2, no3, gh , kh και ph.
Επειδη το φιλτρο και ο θερμοστατης πιανουν αρκετό μέσα στο ενυδρείο θα πρέπει να βάλω αναγκαστικά κυκλοφοριτη ; Αν ναι ποια είναι η ποιο αθόρυβη λύση γιατί το ενυδρείο θα είναι στο δωμάτιο που κοιμάμαι. Από αλάτι τι μάρκα προτείνεται και σε τι ποσότητα ; Τέλος έχετε να προτείνεται κάποιο φθηνό Refractometer από ebay ; Βρήκα πολλούς αλλά δεν ξέρω αν κάνουν όλοι. |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις τον ανθρακα σε ενα φιλτρακι οπως εκανα εγω ....η ροη απο το φιλτρο και μονο θα ειναι επαρκης.
δεν εχω κανεναν κυκλοφορητη. πολυ καλο αλατι θεωρειται το tropic marin pro reef.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, αυτό που έχω έχει μέγιστη ροή 180l/h αυτό αρκεί ; Είναι το eheim pickup.
Σε πρώτη φάση τι να κάνω ; Να βάλω αραγωνιτη και βράχο ; Μπόλιασμα από το μεγάλο ενυδρείο μπορώ να κάνω ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
96 λίτρα τι μπορώ να βάλω;;; | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 24-05-11 13:30 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
Τί μπορώ να βάλω σε 54 λίτρα; | g4x4 | Malawi | 17 | 14-05-08 01:50 |
nano reef, μπορώ????? | Βασίλης Μαιόπουλος | Nano Reef | 25 | 14-04-07 23:54 |