|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αλλα σε οσα καταστηματα (οχι online)εχω κοιταξει η χαμηλοτερη τιμη που βρηκα ητανε γυρω στο 50αρι.και για μια μονο λαμπα.που τα εχετε βρει εσεις πιο φτηνα κιεγω δεν ταχω δει?γιατι ενδιαφερομαι κιεγω αν υπαρχει κατι
![]() μιλαω για ηλεκτρονικα. ------------------------- τωρα που τα βλεπω σε ιντερνετικο καταστημα οντως ειναι πιο φτηνα. αλλα σε κανονικο μαγαζι που πηγα,αυτο εδω για παραδειγμα το ειχε κανα 60αρι.και θυμαμαι που κοιταζα για ballast οταν εφτιαχνα το καπακι ητανε πολυ ακριβα οπου κοιταξα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-01-12 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κοιτάς σε ενυδρειακά σίγουρα θα είναι τόσο ακριβά πάντως. Και έχω ήδη πει δύο μαγαζιά από όπου έχω πάρει συν της γειτονιάς μου (που ήταν εκείνη η μία φορά που ήταν φθηνό) και άλλο ένα που μου έχουν πει είναι αυτό και πρέπει να έχει και φθηνά αδιάβροχα ακροφύσια. ¶λλο ένα που πήγαινα στην Πάτρα δε νομίζω να σε βοηθήσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι για ενυδρειακα μιλαω.σε καυκα κλπ δεν κοιταξα.αλλα κατσε,εσυ μιλας για λαμπες τωρα η για μπαλαστ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά για μπάλαστ μιλάω, αλλά και για τις λάμπες δεν είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, όσο έχω δει.
|
|
||||
|
||||
![]()
για τις λαμπες εχω δει κιεγω μεγαλες διαφορες στις τιμες.για μπαλαστ οπως ειπα δεν εχω κοιταξει εκτος ενυδρειακων καταστηματων.και ητανε πολυ πιασοκ...κα,γιαυτο και δεν πηρα οταν εψαχνα και εβαλα το παλιο φωτιστικο που ειχα. απλα αλλαξα λαμπες.σιγουρα θελει ψαξιμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είδα κάποιο άρθρο του House of Led και σκέφτηκα μήπως ήταν καλύτερα να βάλω λεντ αφού θα χωρέσουν πιο έυκολα στο καπάκι χωρίς να χρειαστεί να του κάνω μετατροπή.. Ξέρετε τίποτα όσων αφορά αντιστοιχίες σε βατ κανονικής λάμπας ή γενικώς αν συμφέρει ποιοτικώς και οικονομικώς?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπόστρωμα | xristosss | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 20-07-11 23:26 |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Υπόστρωμα για μικρό ενυδρείο | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-03-08 23:33 |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |