|
|
||||
|
||||
![]()
Πλανάρια ίσως? Δες τη δεύτερη φώτο.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε in the pond ακριβως αυτο ειναι.
------------------------- και τι πρεπει να κανουμε τωρα? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος Ζ. : 18-01-12 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57656
Προσοχη αν το αποφασισεις, στην δοσολογια και στα σαλιγκαρια αν εχεις. Παντως επικινδυνο δεν ειναι,παρα μονο αν υπαρχουν αυγα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
βασικα ειναι τα πιο ευγενικα παρασσιτα αφου για να πληρωσουν τη διαμονη τους προσφερουν τον εαυτο τους ως μεζε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει οτι τα τρωνε μονο ορισμενα ψαρια.
Κυριως τα gourami.
|
||||
|
||||
![]()
επειδημια επεσε ρε παιδια? και εγω και στην κουνιαδα μου εχουμε ακριβως το ιδιο. και τις τελευταιες μερες ολο τετοια θεματα βλεπω..
|
|
|||
|
|||
![]()
αν τα τρωνε τα γκουραμι τοτε μια χαρα,γιατι ειχα αποφασισει να παρω αυριο panacur.βασικα μεσα στο ενυδρειο βλεπω και κατι αλλα ζωυφια και αυτα ασπρα ειναι με μικρα ασπρα κελυφη και κολυμπανε περα δωθε συνεχεια,μου φαινονται ακυνδινα παντως(μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω).ξεχασα να σας πω οτι το ενυδρειο δεν εχει ψαρια μεσα,οι κατοικοι θα μπουνε το σαββατο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μηπως ειναι αρσενικος; | takis21 | Bettas | 6 | 11-02-11 16:05 |
μηπως ειναι πολλα για τα λιτρα μου? | dimitris vas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 21-12-09 20:15 |
Μηπως ειναι πολλα...? - Ταιριαζουν μαζι... ? | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-11-09 01:13 |
μηπως ειναι αρρωστο?? | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 23-05-08 17:06 |
μηπως ειναι fin rot? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-04-06 13:33 |