|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επισης οταν βγαζω τον θερμοστατη να τον δω, ενω ειναι αναμμενο το φωτακι λειτουργιας αλλες φορες οι αντιστασεις ειναι πυρομενες και αλλες οχι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη βγάζεις αναμμένο θερμοστάτη από το νερό!
|
|
||||
|
||||
![]()
ουουπς. να τον σβησω μαλλον ε?
κλικ τον εσβησα! ------------------------- σταματαω να βγαζω νερο εχω βγαλει 1/3 . θα βαλω ζεστο νερακι ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 17-01-12 στις 20:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φρόντισε ο θερμαντήρας να μην μένει ποτέ αναμμένος έξω απο το νερό.
Και μη βάζεις τα χέρια σου στο ενυδρείο πριν τον κλείσεις/αποσυνδέσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ
21,7 ------------------------- 23 βαθμοι ------------------------- 25,2 C ------------------------- 28.7 βαθμοι ( το νερο του θερμοσιφωνα τελειωσε) αλλοι 2 3 κουβαδες εμειναν. θα βαλω το θερμοστατη στους 29 να δουμε αν θα πεσει ------------------------- ναι κωστα . 10,8 γραμμαρια αμμωνια πρεπει να ριξω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 17-01-12 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευγε νεε μου.προχωρα.
το νερο ξεθολωσε καθολου? |
|
||||
|
||||
![]()
το νερο εχει ξεθολωσει αρκετα
η θερμοκρασια ομως πευτει ![]() 28,5 δεν εχω τροπο να καταλαβαινω αν δουλευει ευτο το πραγμα αν δεν το βγαλω απο το κουτι του εσωτερκου φιλτρου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |