|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω ότι τώρα το χειμώνα το νερό της βρύσης είναι αρκετά παγωμένο. Γι αυτό τον λόγο το βάζω σταδιακά, έτσι ώστε να ζεσταίνεται. Δηλαδή αν ας που είναι να βάλω 3 μπουκάλια νερό των 2 Lt, βάζω το 1 τωρα, το 2ο μετά από 15 λεπτά και το 3ο μετά από 30 λεπτά. Έτσι σε καμιά περίπτωση δεν αφήνω την θερμοκρασία να πέσει κάτω από 21C.
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
και παλι 21 βαθμοι ειναι χαμηλη θερμοκρασια,δεν θα αντεξουν για πολυ τα ψαρια σου.εφοσον δεν εχεις δευτερο θερμοστατη το καλυτερο ειναι να προετοιμαζεις το νερο σε ενα βαρελακι μια- δυο μερες πριν κανεις αλλαγη και να το βαζεις διπλα στο καλοριφερ ετσι ωστε τουλαχιστον να παιρνει καποια θερμοκρασια.να ξερεις οτι και αυτο δεν ειναι αρκετο και θα πρεπει να αγορασεις πραγματα για συντηρεις σωστα το ενυδρειο σου.
|
#3
|
|||
|
|||
![]()
Έκανα μια έρευνα και μάλλον το ψαράκι κατά 90% έχει μολυνθεί από chilodonella, βάση των συμπτωμάτων.
Ευτυχώς είχα φάρμακο. Έβαλα σε όλο το ενυδρείο θεραπεία με φάρμακο Protazol (2,5 ml για 54l οπως λένε οι οδηγίες). Από εκεί και πέρα τι πρεπε να κάνω; Ξαναβάζω φάρμακο μετά από μερικές μέρες; Κάνω αλλαγές νερού; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τραυματισμένο κριμπένσις | kelly__ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 06-12-11 00:09 |
Γατόψαρο.... | Emily82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 13-01-11 23:46 |
Τι γατόψαρο; | pantelis51 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-12-07 03:05 |
γατόψαρο | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 07-10-04 01:51 |
H E L P ! ! ! Τραυματισμένο Οράντα | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 29-09-03 13:41 |