|
|
|||
|
|||
![]()
Σταδιακά θα το αφαιρέσω το απιονισμένο και θα ρίχνω μόνο φύλλα.
Την θερμοκρασία την έχω στους 26 συν πλην 0.5 Να πάρω πιμαφίξ και να ξαναξεκινήσω θεραπεία με μελαφίξ μαζί? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το οτι δε χειροτερεψε σημαινει πως το μελαφιξ εδρασε, τωρα επειδη λες δε βλεπεις βελτιωση δεν ειναι κακο να κανεις ενα ακομα κυκλο μαζι με πιμαφιξ.
Βεβαια αυτο που θα κανουν αυτα τα σκευασματα ειναι να εξοντωσουν τα παρασσιτα κι οχι να βγαλουν εκ νεου πτερυγεια και ουρες, αυτο θα γινει με το χρονο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που με καθησυχάζει κάπως είναι ότι το ψάρι είναι ενεργητικότατο και τρώει με όρεξη. Αν δω αλλαγή στη συμπεριφορά τότε θα αρχίσω να ανησυχώ.
Αύριο ξεκινάω θεραπεία με πιμαφίξ μαζί. (Γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στη Θεσσαλονίκη? Αναγκάστηκα να το παραγγείλω ελπίζω να έρθει αύριο όπως μου είπαν.) |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να ρίξω άφοβα λιπασματάκι όσο κάνω θεραπεία? Γιατί μετά την αλλαγή δεν έριξα. Δε θέλω να καταστραφούν τα φυτά μου γιατί ήδη έχω ελάχιστα-σχεδόν 0 νιτρικά. Έχω το Seachem flourish.
------------------------- Το ψαράκι χειροτέρεψε το είδα σήμερα η ουρά του δεν είναι καλά. Υπάρχει κάποιο φάρμακο ποιο δραστικό να πάρω? Το πιμαφίξ θα μου το φέρουν μάλλον αύριο τελικά οπότε εγώ συνεχίζω μόνο με μελαφίξ. Να πάρω και αλάτι? Τι κάνω? Πάντως εξακολουθεί τρώει καλά και κολυμπάει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ioanna.bar : 19-01-12 στις 18:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48325
Διαβασε πολυ καλα το παραπανω... Αν τελικα δεις οτι συνεχιζει ανησυχητικα μηπως πρεπει να πας σε αντιβιωση, ομως αυτο μονο αν δεν μπορει να γινει τιποτα με τις ηπιες μεθοδους. |
|
|||
|
|||
![]()
Να παραγγείλω κάτι από αυτά? (Myxazin, esha 2000 ή κάτι άλλο)
http://petcumulus.gr/index.asp?page=...fID=&show=rows Αν δω ότι δε στρώνει να το αρχίσω την άλλη βδομαδα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |